Connect with us
Puţini ştiu asta despre Ioana Tufaru. Ce primeşte de pe urma Andei Călugăreanu

Monden

Puţini ştiu asta despre Ioana Tufaru. Ce primeşte de pe urma Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru a ajuns la inimile oamenilor datorită faptului că este fiica regretatei Anda Călugăreanu. Mulți o judecă pentru că nu și-a făcut un rost în viață, având background-ul unei familii de artiști.

Puțini știu că o parte din drepturile de autor ale cântăreței se întoarce periodic sub formă de bani în buzunarele Ioanei. Evident, nu este vorba de sume colosale, însă fiica Andei a reușit să își cumpere câte ceva din bănuți.

„Anul trecut mi-am cumpărat de ei un frigider, că nu aveam. Acum să văd ce bani mai primesc, mi-am propus sa îmi iau un televizor mai bun, pentru că în momentul ăsta am unul pe tub, foarte vechi.

Păstram ca amintire un tablou cu mama, dar a căzut şi s-a făcut cioburi, l-am aruncat la coş. Aceea a fost singura amintire materială pe care o aveam de la femeia care mi-a dat viaţă”, a declarat recent Ioana pentru ziarul Click.

De unde ia Ioana Tufaru bani fără să muncească

Ioana Tufaru are 40 de ani și nicio zi de muncă în cartea de muncă. Cu toate acestea, fiica regretatei Anda Călugăreanu ia mai mulți bani pe lună decât un pensionar amărât de la țară.

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru.

Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a povestit Ioana Tufaru anul trecut pentru Click!

Ce-i drept, ajutorul social de 520 de lei nu este cine știe ce ajutor, căci cu această sumă abia poți asigura mâncarea pe două săptămâni, iar de utilități și alte cheltuieli nu se mai pune vorba.

Totodată, Ioana Tufaru a dezmințit zvonurile cum că ar fi din nou însărcinată: „A fost alarmă falsă. Nu sunt însărcinată. Ameţelile le-am avut probabil de la…Citeşte aici continuarea!

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan Scaunas

    2019-01-02T11:42:17+02:00 at 11:42

    Cea mai NESIMȚITĂ și PUTUROASĂ femeie… Nu merită nimic, daca ar vedea-o Anda Calugareanu pe fiica ei, s-ar răsucii în mormânt. A făcut-o de râs… Eu nu i-aș da niciun ban, nu merită… I s-a oferit posibilitatea sa muncească, i s-a oferit sa facă diverse scoli sa se califice într-o meserie și sa câștige cinstit bani și a refuzat. O astfel de viețuitoare nu are ce cauta într-o societate…!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top