Connect with us
Ce s-a întâmplat la restaurantul unde Anamaria Prodan a făcut pomana mamei sale

Monden

Ce s-a întâmplat la restaurantul unde Anamaria Prodan a făcut pomana mamei sale

Durere mare în sufletul impresarei Anamaria Prodan, care și-a îngropat azi mama, pe regretata cântăreață Ionela Prodan.

Sute de oameni s-au dus la cimitirul Bellu pentru a o conduce pe ultimul drum pe Ionela Prodan. Cântăreți de muzică populară au ținut să îi aducă un ultim omagiu acesteia și au interpretat câteva melodii triste.

După înmormântare, Anamaria Prodan i-a făcut pomana mamei sale la un restaurant de lux. Circa 200 de persoane, membri din familie și apropiați, au fost invitate să ia parte la acest eveniment.

Deși impresara a precizat clar că la pomană după înmormântarea Ionelei Prodan sunt așteptate doar persoanele apropiate, la ușa restaurantului Premier Palace și-au făcut apariția mai mulți oameni care voiau să intre în locația respectivă, scrie ciao.ro.

Oamenii nu au fost lăsați să ia parte la eveniment, lucru care a provocat nemulțumiri din partea acestora. Din fericire, totul s-a terminat fără prea mare scandal.

Reamintim că la înmormântare a avut loc și un mic incident. Oamenii s-au îmbrâncit și au făcut scandal pentru câteva CD-uri date de pomană.

Ionela Prodan, înmormântată. Cine a venit să o conducă pe ultimul drum pe artistă. Momente emoționante

Anamaria Prodan și-a îngropat mama în ziua în care fata ei își serba ziua de naștere

O coincidență nefericită a avut loc chiar în ziua înmormântării Ionelei Prodan. Rebecca, nepoata sa, a împlinit 19 ani chiar astăzi.

Cântăreața de muzică populară dorea să apuce ziua în care să o vadă mireasă, dar din păcate, boala nemiloasă i-a răpit această bucurie.

În urmă cu ceva timp, Ionela Prodan anunța că și-a făcut testamentul.

Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta.

La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare, a mărturisit Ionela Prodan într-o emisiune TV, în urmă cu ceva timp.

1 Comment

1 Comment

  1. Câmpeanu

    2018-04-21T08:28:46+03:00 at 8:28

    Ce Doamne iarta-ma sa caute sarantoci la pomana ? Pai ce cei ce nu au ce mânca sunt de nasul celor de la Palas ? Nu se compara cu Prodanca , cum sa primeasca ia saraci la pomana ? Cum mai pote ia sa-si etaleze ipocrizia decat în fata ipocritilor si falsilor ei „prieteni” ? Cu sarantoci nu se poate ! Prodanco : degeaba te lauzi ca ai cheltuit 50.000 de euro ca pe mata tot o mananca viermi indiferent cat cheltuesti tu sau cat te falesti . Mata tot o sa putrezeasca , iar pomana se face cu cei ce nau ipocrito !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top