Connect with us
Ionela Prodan, gest neașteptat! Ce refuza să facă artista după fiecare spectacol

Monden

Ionela Prodan, gest neașteptat! Ce refuza să facă artista după fiecare spectacol

Ionela Prodan a fost înmormântată de câteva ore. La mormântul său au plâns sute de oameni care i-au ascultat zeci de ani piesele.

Îndrăgita artistă de muzică populară era cunoscută ca o persoană extrem de generoasă. De altfel, aceasta le-a transmis aceste valori și fiicelor sale. Anamaria a fost văzută imediat după înmormântare când a dat 100 de lei unui om sărman.

Ionela Prodan a avut o relație extrem de apropiată și cu colegii săi de scenă. Mulți dintre ei au condus-o astăzi pe ultimul drum și și-au adus aminte de cele mai frumoase momente petrecute alături de ea. Ani de zile, aceștia au mers cu artista în turnee în țară și în străinătate și au devenit buni prieteni.

Elena Merișoreanu, buna prietenă a artistei, a făcut o declarație extrem de interesantă despre aceasta.

Artista a dezvăluit că Ionela Prodan avea un obicei ciudat după fiecare spectacol pe care îl susținea.

Elena a marturisit ca Ionela Prodan era un artist cu suflet mare. Conform ei, cântăreața de muzică populară nu a fost plătită pentru ultimele spectacole și concerte pe care le-a susținut în ultimii ani. Ionela Prodan a refuzat să mai primeasca bani.

De altfel, se știe că mama Aneimaria Prodan avea o avere impresionantă. Vedeta chiar și-a făcut testamentul. Cu mult timp înainte să moară, și-a chemat fetele și și-a împărțit averea.

Elena Merișoreanu, dezvăluire surprinzătoare

”Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească! Ea nu a murit. Trăiește prin tot ce a lăsat, prin dragostea ei. În ultimii ani în care a cântat, ea nu a luat niciun ban de la spectacole”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit libertatea.ro.

Ionela Prodan s-a stins pe 16 aprilie, în urma unui cancer de pancreas. Până în ultima clipă, familia a crezut că va fi salvată. Din păcate, artista a pierdut lupta cu viața la 70 de ani. A lăsat în urma sa două fiice, precum și cinci nepoți care îi vor duce dorul.

Ionela Prodan, înmormântată. Cine a venit să o conducă pe ultimul drum pe artistă. Momente emoționante

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top