Connect with us

Monden

Cine este și cum arată soția lui Florin Busuioc

Florin Busuioc este, probabil, cel mai cunoscut prezentator de meteo din România. Puțină lume știe, însă, cine este soția acestuia.

Soția lui Florin Busuioc se numește Liliana și este o fostă studentă a sa de la Universitatea Hyperion. Cei doi au împreună două fete, de 14 ani și 9 ani.

“Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa.

Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme.

Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura.

Am timp liber. În primul rând, uite, o chestie simplă. Le-am luat pian şi fac amândouă o oră pe săptămână, atât, nu mai mult.

Mi s-a părut foarte important să aibă acces la un alt univers sonor decât nenorocirea asta ce se poate auzi peste tot. Şi uite că am reuşit pentru că acum, cu foarte multă plăcere, fetele ascultă şi Bach şi AC/DC şi Arctic Monkeys şi Chilian.”, a declarat Florin Busuioc în cadrul unui interviu acordat în urmă cu un an jurnaliștilor de la Adevărul.

Cine este prima soție a lui Florin Busuioc

Înainte de a fi căsătorit cu Liliana, Florin Busuioc a fost căsătorit cu Marieta, o asistentă din Târgu Mureș, care i-a dăruit primul copil, pe Florin Jr.

Cei doi s-au căsătorit în 1991, iar la scurt timp a venit pe lume și copilul lor.

Destinul a făcut ca Busu, pe vremea aceea actor, să se transfere la București cu locul de muncă, fapt ce i-a îndepărtat pe cei doi. Deși nu mai trăiau împreună de ani de zile, ei au divorțat oficial abia 2008.

“Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multă vreme în urmă. Am un băiat care anul acesta (n.r. anul 2011) a împlinit 20 de ani, e la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, – a declarat în urmă cu mai mult timp Florin Busuioc.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top