Connect with us
Vești triste despre Nelu Ploieșteanu. Ce diagnostic a primit de la medici

Monden

Vești triste despre Nelu Ploieșteanu. Ce diagnostic a primit de la medici

Ajuns la vârsta de 67 de ani, Nelu Ploieșteanu nu trece prin cele mai bune momente. Fiul său s-a stins din viață în urmă cu o jumătate de an, iar cântărețul a fost profund marcat de dispariția sa, lucru care îi creează și acum probleme.

Nelu Ploieșteanu a stat într-un spital mai bine de două săptămâni, timp în care medicii l-au supus unor analize și i-au administrat tratament pentru problemele descoperite.

Sub stricta lor supraveghere, celebrul artist s-a însănătoșit, iar de ceva vreme s-a întors acasă. În cadrul unui interviu, lăutarul a mărturisit că sănătatea i s-a subrezit din cauza unor excese, dar și pentru că s-a neglijat după moartea lui Mihăiță.

“Problemele mi s-au tras și de la băiat. Fetele îmi spuneau că mâncam puțin. Sunt lesne de înțeles că uneori facem și noi niște excese. Am început să înțeleg că am 67 de ani.

Am spectacole sunt bine. A fost o răceală puternică, sunt sensibil și am probleme cu inima. Am făcut și excese. Asta e pâinea mea, dacă nu cânt nu se poate”, a declarat Nelu Ploieșteanu în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni.”

Ziua de ieri, 8 noiembrie, cea în care au fost sărbătoriți Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, a fost una foarte grea pentru familia artistului… este primul an în care Mihăiță Ploieșteanu nu mai este.

Ce se întâmplă cu soția lui Nelu Ploieșteanu

Prezent în platoul de televiziune de la Antena Stars, artistul a vorbit și despre cât de mult i-a afectat pe toți membrii familiei moartea fiului lui, Mihăiță. Nelu Ploieșteanu a mărturisit că soția lui comunică cu băiatul său mort.

“Fetele mele i-au luat cadou. Acum un an îl sărbătoream, era bibeloul familiei noastre. Soția mea comunica cu el. Mergem mereu la cimitir, vorbim cu el.

Dumnezeu ne-a întărit și îl simțim aproape. Nu se pronunță cuvântul «cimitir» în familie acum. Fetele mele sunt sensibile”, a mai spus artistul în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar.

Nelu Ploieșteanu va împlini 68 de ani pe 16 decembrie.

Mihăiță Ploieșteanu, fiul cântărețului, s-a stins din viață pe 20 aprilie. El a suferit o viață întreagă de tetrapareză spastică, afecțiune care l-a lăsat paralizat.

Citește și: N. Ploieșteanu nu-și mai revine după ce și-a pierdut fiul. Ce spun apropiații

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top