Connect with us
Sora Claudiei Pavel a spus adevărul despre acuzațiile venite de la Brigitte Năstase. A fost sau nu amanta fostului soț?

Monden

Claudia Pavel, despre unul dintre foștii concurenți Exatlon: „Îl iubesc de NU MAI POT”

Imediat după ce a venit Cătălin Cazacu în România, toți fanii emisiunii Exatlon au așteptat cu nerăbdare să vadă dacă va exista o continuare a gesturilor tandre pe care amândoi le-au afișat în Republica Dominicană. C

ătălin este un bărbat singur, Claudia este, la rândul ei, singură, așa că mulți se întreabă ce va fi mai departe. Însă cei doi nu au reușit să se întâlnească. În schimb, în urmă cu două zile, Claudia Pavel a reușit să îl vadă pe Giani Kiriță și să vorbească despre experiența Exatlon.

Chiar dacă au ieșit de ceva vreme din concurs, Claudia și Giani nu au reușit să se vadă până acum decât în timpul finalei Exatlon. Însă reîntâlnirea a fost una extrem de emoționantă.

Citește și: Claudia Pavel rupe tăcerea despre RELAȚIA cu un concurent de la Exatlon: „Mergem cu el până la capăt”

„Programul nostru a fost unul extrem de încărcat! Eu am avut multe concerte și înregistrări, în timp ce Giani a fost și el invitat la tot felul de evenimente. A stat și cu familia, și firește a fost greu să stabilim o întâlnire”, a spus Claudia Pavel pentru wowbiz.ro.

Cei doi au fost invitați la un show de divertisment și s-au bucurat foarte mult să vadă că sunt în aceeași echipă. Drept dovadă, dupa ce Claudia s-a întâlnit cu Giani Kiriță frumoasa femeie aceasta a oferit o declarație surprinzătoare.

Citește și: Cătălin Cazacu a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „M-am însurat!”

„Îl iubesc de nu mai pot, este un om minunat și un prieten de suflet. El a fost cel care a ținut unită echipa “Faimoșilor” la Exatlon și a avut grijă de noi toți în Republica Dominicană”, a declarat artista.

Despre Cătălin Cazacu, artista a avut numai cuvinte de laudă

„Cătălin îmi este un om foarte drag şi cu siguranţă există o prietenie sinceră între noi. Ne-am susţinut. La nivel fizic nu s-a întâmplat nimic decât o strângere de mână şi de o îmbrăţişare. (…) Până la urma noi acolo nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. (…) Nu, nu-l ştiam de dinainte. El s-a apropiat de Giani foarte mult. Aşa a fost să fie, ca eu cu băieţii să petrecem foarte mult timp împreună.

Eu îl susţin din tot sufletul să nu vină acasă. (…) Nu aş avea de ce să nu rămân în aceaste relaţii cu Cătălin. E firesc să se facă speculaţii. Am avut anumite apropieri într-un reality show. (….) Eu consider că 5 săptămâni trăite acolo cu un om, fără telefon, fără alte distracţii, cred că sunt echivalentul unui an petrecut aici. Cred că timp de 5 săptămâni nu ai cum să nu îţi scape ceva. (…) Bunătatea lui, este un om real. A fost lângă mine, dar şi lângă fiecare membru al echipei noastre. Nu am avut cum să nu ne apropiem”, a declarat Claudia Pavel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top