Connect with us
Ce spune Vlad Voiculescu, fondatorul MagiCamp, despre Vladimir Drăghia: „Cred că noi...”

Monden

Ce spune Vlad Voiculescu, fondatorul MagiCamp, despre Vladimir Drăghia: „Cred că noi…”

La aproape o săptămână de când Vladimir Drăghia a anunțat că va dona toți banii dacă va câștiga concursul Exatlon, mai există încă voci care spun că fostul concurent nu se va ține de cuvânt.
Vlad Voiculescu, fondatorul MagiCamp, fundația spre care se vor duce banii de la Vladimir Drăghia, a vorbit despre gestul acestuia. Fostul ministru al Sănătății este impresionat de acest gest nobil.

Citește și: Exatlon România 2018: Vladimir Drăghia și ultimii finaliști s-au întors în țară azi dimineață. Primele declarații

Nu știu dacă este așa, dacă datorită acestui lucru a câștigat. Cred că noi avem să-i mulțumim lui Vladimir nu doar pentru ce a făcut acum, ci pentru implicarea lui în ultimii ani pentru copiii din MagiCAMP, copii pentru care acest loc reprezintă de multe ori prima lor tabără.

După cum spuneam, Vladimir nu este lângă noi de ieri (n.r. finala Exatlon de miercuri seara), de la concurs. A înotat pentru noi la Swimathon, a strâns donații, a venit în tabără să facă activități cu copiii. Cam astea sunt modurile în care cineva cu profilul lui Vladimir ne poate ajuta.

Citește și: Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la TV la Exatlon. Ce spune despre Vladimir Drăghia

Copiii se bucură tare când cineva cunoscut vine să îi vadă și să petreacă timp cu ei. O fază draguță cu Vladimir Drăghia este că le-am auzit într-o seară pe fetițele din MagiCAMP spunând înainte de culcare: „Ai văzut ce mușchi avea Vladimir Drăghia? Îmi venea să mă înec, doar ca să vină el să mă salveze”, a dezvăluit Vlad Voiculescu pentru wowbiz.ro.

Vladimir a dezvăluit imediat după ce a câștigat Exatlon că este extrem de fericit

„Nimic nu te poate pregăti pentru momentul ăsta. Aș vrea să le mulțumesc celor care au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat. Sunt patru câștigători. Am avut ca norocul meu să fie mai mare. Le mulțumesc tuturor. La început am zis că voi dona jumătate dintre bani.”

Cel mai important lucru pe care îl poți face cu banii este să îi donezi. Cea mai importantă lecție este exemplul pe care îl poți da celor de acasă. Dacă eu am putut face asta după cinci luni de dormit pe scândură și mâncat orez, și voi puteți oferi un euro, un cuvânt bun și timp”, a dezvăluit Vladimir după ce a aflat că este marele câștigător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top