Connect with us
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc în secret!

Monden

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc în secret!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au decis să se căsătorească discret și să meargă împreună la Starea Civilă, miercuri.

Lunile de după eliberarea din închisoare l-au unit și mai tare pe Borcea de Valentina, așa că cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare mai devreme decât se așteptau mulți.

Presa mondenă spune că evenimentul este unul discret, fără mulți martori, cei doi dorind ca totul să se desfășoare departe de ochii curioșilor.

La fericitul eveniment au fost invitați, astfel, doar câțiva apropiați și membri ai familiei.

„O să aflați când ne vom căsători. Nu vom ascunde, pentru că e ceva frumos și nu avem niciun motiv să ne ferim”, spunea recent Valentina, care probabil deja avea stabilit totul pentru cununia civilă.

Nunta celor doi vine în contextul în care în ultima vreme s-a vorbit despre faptul că Valentina Pelinel ar fi din nou însărcinată.

Cristian Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea cu care are trei copii și de care s-a separat pe cale amiabilă în 2011 și cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii, dar l-a care a renunțat pentru Valentina Pelinel și fiul lor Milan.

Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016.

Valentina Pelinel, împlinită alături de Cristi Borcea

Alina s-a mutat la Miami cu cei doi copii și s-a stabilit în America pentru a-și reface viața, lăsându-i cale liberă Valentinei la inima lui Borcea. De altfel, blondina nu a negat că cei doi vorbesc des ca relația lor să avanseze și să se oficializeze.

“Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației… Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive.

Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele, iar buna dispoziție, umorul, echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi.

Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze”, spunea Valentina, într-un interviu acordat pentru dcnews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top