Cum a devenit din amantă, soție! Marian Mexicanu, despre femeia iubită: „Am vrut să fie un trofeu

10.03.2021
Cum a devenit din amantă, soție! Marian Mexicanu, despre femeia iubită: „Am vrut să fie un trofeu

Marian Mexicanu și soția lui au oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde au vorbit despre începutul poveștii lor controversate de dragoste. Deși era căsătorit cu copii, Ana Maria Stoian i-a căzut cu tronc interpretului de muzică de petrecere care a vrut să o aibă cu orice preț pe brunetă. Timpul a trecut, iar ei sunt împreună deja de 10 ani cu tot cu acte în regulă.

Dacă la început a jucat rolul amantei, ulterior Ana Maria Stoian i-a devenit soție lui Marian Mexicanu, chiar dacă artistul nu avea deloc gânduri serioase cu aceasta, după cum chiar el a mărturisit.

Potrivit spuselor lui, Marian Mexicanu a fost uluit de frumusețea Anei Maria, însă nu atât de mult încât să renunțe la mariajul în care era implicat atunci. Lăutarul a recunoscut că a văzut-o pe brunetă ca pe un trofeu, mai ales că era râvnită de foarte mulți colegi de breaslă de-ai lui.

Astfel că în încercarea lui de a o cuceri și de a se mândri cu faptul că Ana Maria i-a căzut în plasă, lăutarul s-a îndrăgostit nebunește de aceasta și au sfârșit căsătorindu-se.

„Sunt prieteni cu părinții Anei, muzicanți la origine, și în lumea aceasta, fiind prieten cu taică-său, am observat fetița. Fetița atunci era mai micuță, eu fiind un neghiob mai măricel, am zis ”Wow, ce femeie frumoasă!”, că deja avea 20 de ani. Fiind bărbat, am vrut ca Ana Maria să fie printre puținele femei din viața mea un trofeu. (…) Toți lăutarii noștri din România o adorau. Eu m-am născut vânător, nu am avut gânduri serioase, dar cu inima nu te pui. (…) Nu aveam gânduri serioase pentru că eram un om în toată firea, aveam copii”, a mărturisit Marian Mexicanu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Cât despre cum a văzut Ana Maria relația cu un bărbat căsătorit, bruneta a mărturisit că i s-a părut destul de complicat la început, mai ales că toată lumea o sfătuia să se despartă de acesta, dat fiind că intențiile lui nu păreau deloc serioase.

„A fost destul de complicat de la început, pentru că toată lumea stătea cu semnul întrebării, și eu, și el, toți. Nu a fost foarte mare încredere… dar Dumnezeu le-a așezat și uite că au trecut atâția ani”, a declarat Ana Maria Stoian.