Connect with us
Doliu în muzica populară: "Dumnezeu să-l ierte și să aibă odihnă veșnică"

Monden

Doliu în muzica populară: „Dumnezeu să-l ierte și să aibă odihnă veșnică”

Andrada Bârsăuan trece prin momente cumplite. Cântăreața de muzică populară a pierdut pe cineva foarte drag şi abia şi-a găsit puterea să vorbească despre acest eveniment foarte trist din viaţa ei.

Cunoscuta interpretă de muzică populară şi-a pierdut un foarte bun prieten și colaborator. Daniel Siminic, căci despre el este vorba, a lucrat și în televiziune dar, în ultimii ani, s-a făcut remarcat în producția video, acolo unde a lucrat cu o mulțime de artiști cunoscuți.

„Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el… Astăzi când trebuia sa filmam impreuna, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-ma ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi… Dumnezeu sa îl ierte și sa aibă odihna veșnica!”, a scris artista pe Facebook.

„Azi trebuia sa filmam impreuna gânduri și vise la care am gândit impreuna, mi-ați dat viața și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen… ma gândesc cu durere și realizez ca ultimul videoclip și ultima ta postare pe Facebook e cantecul meu “ Când pleacă din lume tata”.... 😕😕”, a mai adăugat Andrada Bârsăuan pe rețeaua de socializare.

Sute de mesaje sunt prezente deja pe reţelele de socializare, vorbind despre omul de aleasă omenie, care a ştiut întotdeuna să facă artiştii să strălucească pe micul ecran. Bărbatul a decedat în urma unui infarct.

Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, cuplul momentului din muzica populară

Sunt tineri, frumoşi, talentați, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului, iar cu povestea lor de iubire au cucerit un public numeros si fidel.

In 2019 au planificat sa faca si nuntile. Da!, ati auzit bine… nuntile! Cei doi vor face doua nunti: una la Satu Mare si una la Bistrita. Iar acum se pregatesc de lansarea primului lor album impreuna! Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de cei doi artisti!


După ani de studiu, cei doi interpreţi spun că au găsit formula succesului în muzica populară. Talent, seriozitate, dragoste pentru cântecul popular, studiu, perseverenţă, răbdare, dar şi mult timp acordat evoluţiei profesionale sunt doar câteva dintre ingredientele care până acum le-au adus numai bucurii Andradei si lui Lazar Arman.

Cei doi indragiti intrepreti au anuntat ca se pregatesc de lansarea primului album impreuna, care se va numi “Doamne faină ești viață”!

“Noi… impreuna vrem sa va anunțam ca luna viitoare o sa lansam CD-ul intitulat “Doamne faină ești viață”! Material la care am muncit mult, ne-am dorit din suflet sa avem primul nostru material impreuna și am reușit…. speram sa fie pe placul tuturor!

Va anuntam in curând! Pana atunci va Invit sa fredonam impreuna cantecul care va purta titlul albumului…“, au scris Andrada si Lazar Arman pe Facebook.

Citește și: Marea artistă româncă Geta Brătescu a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top