Connect with us
Dramă incredibilă pentru părinții unui cântăreț român. Părinții săi au murit în aceeași zi

Monden

Dramă incredibilă pentru părinții unui cântăreț român. Părinții săi au murit în aceeași zi

Artan (pe numele său real Adrian Pleșca), solistul trupelor Timpuri Noi și Partizan, trece prin momente teribile.

Părinții acestuia s-au stins din viață în aceeași zi, la câteva ore distanță. Părinții săi erau foști profesori.

El a postat pe Facebook despre tragedia prin care trece, iar fanii acestuia i-au transmis imediat condoleanțe.

Artan a postat pe pagina sa de Facebook două casete negre în care sunt trecuți anii nașterii și ai morții pentru mama și tatăl său. Durerea este îngrozitoare.

Dată fiind tragedia prin care trece Adrian, colegii lui au anulat întâlnirea cu fanii formației.  Totodată a fost anulată și filmarea noului videoclip al trupei (la piesa „Pompierii!”).

Evenimentul de socializare urma să aibă loc sâmbătă, într-un club. „Din motive deloc vesele, arătând respect și empatie , acest eveniment se amână”, este mesajul postat de colegii artistului de la Partizan.

Tatăl său, fost profesor la un cunoscut liceu de muzică, urma să împlinească luna viitoare 94 de ani, iar mama artistului, profesoară de biologie, ar fi împlinit, tot luna viitoare, 88 ani.

Cine este Artan

Adrian Pleșca este un cântăreț român în vârstă de 57 de ani.

A studiat vioara la grădiniță, pianul în clasele I – VII și contrabasul în clasa a VIII-a. A urmat cursurile Facultății de Metalurgie din cadrul Universității Politehnice din București și a lucrat la Combinatul Siderurgic Călărași.

În octombrie 1982 a început să cânte cu formația Timpuri Noi, pe care a fondat-o împreună cu prietenul său din copilărie, Răzvan Moldovan și a devenit cunoscut drept Artan. După 1990, trupa a ajuns celebră cu piese ca „Stere” sau „Tanța”.

Din august 1990, Adrian Pleșca cântă în Corul Radio.

În cei aproape 30 de ani de Timpuri Noi, Artan a făcut o pauză de cinci ani, între februarie 2001 și 2006, când a înființat trupa Partizan, ce avea să dea lovitura cu piesa „Fata mea”, o melodie fredonată de toată lumea datorită versurilor ironice.

În 2004, trupa Partizan s-a destrămat iar Artanu a reînființat trupa Timpuri Noi. În 2009 părăsește formația. Reînfințează formația Partizan în 2011.

Citește și: Momente cumplite pentru un cântăreț român. Era să-și piardă fiul, iar tatăl său a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top