Connect with us
Florin Ristei a fost concediat de Antena 1. Reacția prezentatorului

Monden

Florin Ristei, incident cu jandarmii. Ce a pățit cântărețul

Florin Ristei a povestit cum a fost oprit de jandarmi când se întorcea de la o „cântare” dintr-un club din Centrul Vechi.

Potrivit declaraţiilor, artistul se afla alături de încă şase prieteni pe strada Lipscani, numărul 25, când jandarmii i-au cerut să se legitimeze şi i-au făcut proces verbal.

„Plecam din Centrul Vechi, am avut cântare azi-noapte acolo şi pe la 4 şi ceva s-a spart petrecerea şi am luat-o frumuşel, pe jos spre maşină. Trecând prin faţă pe la BNR, ştiţi că acolo de obicei se află o dubă de jandarmerie pe colţ, pe Lipscani 25, că am şi proces verbal”, a spus Ristei, arătând hârtia cu procesul verbal.

Florin Ristei a povestit cum vorbea pe stradă cu prietenii săi, mai tare, dar fără injurii care să deranjeze liniştea publică.

„Noi eram un grup de 7 oameni, 6 băieţi şi o fată şi vorbeam între noi ca dimineaţa după petrecere, un pic mai tere pe stradă. Nu vă gândiţi că înjuram, sau urlam pe stradă, sau sticam mintea publică. Nu.

Vorbeam între noi. Şi văzându-i, îi zic unui prieten: Ia zi, frate, cea mai proastă meserie este, şi el completează: la jandarmerie. Bineînţeles că ei ne-au auzit”.

Jandarmii care s-au simţit probabil ofensaţi de gluma artistului, i-a cerut să se legitimeze:

„Am simţit o mână pe mine la un moment dat, <<salut hai cu mine să te legitimezi>>. Ne-am întors, ne-am dus cu tot grupul la dubă, binînţeles. M-am legitimat.

Mi-am zis CNP-ul că n-aveam buletinul la mine şi îi întreb de ce ne-au oprit. Conform legii 61, mi-au explicat, că nu am voie pe stradă să adresez injurii sau sintagme jignitoare la adresa unor instituții publice”, a mai spus artistul, precizând, însă, că nu a înjurat.

„M-am înțeles ok cu jandarmii, dar mi se pare total aiurea să fii oprit pe stradă pentru asta. Nu cred că ăsta e motiv de primit avertisment”, a povestit Florin Ristei într-un videoclip postat pe Facebook.

Citește și: Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, despre protestele din 10 august: „Jandarmeria a făcut ceea ce trebuia”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top