Connect with us
Andreea Mantea anunță schimbări la Te vreau lângă mine. Ce se întâmplă cu emisiunea

Monden

Andreea Mantea anunță schimbări la Te vreau lângă mine. Ce se întâmplă cu emisiunea

Andreea Mantea anunță schimbări la emisiunea Te vreau lângâ mine, pe care o prezintă, după ce a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu.

Noul sezon va aduce transformări spectaculoase, iar vedeta este convinsă că demersul său va fi unul de succes:

„V-am promis că am multe surprize pentru voi, dar și pentru telespectatori. Încercăm să fim cât mai aproape de dumneavoastră.

Și aș vrea să vă rog, v-am spus încă de la început, din prima zi din care am venit, v-am spus să încercați să aveți încredere în mine, căci nu mi-a plăcut să mint niciodată. Și dacă într-adevăr este cineva care minte în această emisiune, va pleca încet-încet”.

Andreea Mantea îi asigură pe telespectatorii emisiunii ”Te vreau lângă mine” că emisiunea nu înseamnă doar ”să ne cuplăm. Înseamnă și altceva”.

Din spusele Andreei, emisiunea va fi axată și pe alte subiecte, cum ar fi, spre exemplu, descoperirea unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de foarte multe vreme și nu mai știi absolut nimic despre ei.

Pot fi ajutate mame care – din diferite motive – și-au părăsit copiii. Ele ar putea apela la realizatorii emisiunii pentru a-i regăsi.

”Apelați la noi și poate vom reuși să vă readucem copilul. Înseamnă ajutorul de care aveți nevoie. Orice fel de ajutor aveți nevoie.

„Te vreau lângă mine” înseamnă orice fel de ajutor de care aveți dumneavoastră nevoie. Poate că o vecină are nevoie de vecinul la tăiat de lemne.

Vorbesc foarte serios. orice fel de ajutor aveți nevoie, dacă aveți nevoie de cineva lângă dumneavoastră pentru ceva anume, aveți încredere în mine și în emisiune, și scrieți-ne. Cu mare drag noi o să vă ajutăm.

Eu una, personal, o să vă ajut. Sperăm din tot sufletul să reușim să ajutăm cât mai multe persoane”, a explicat prezentatoarea TV.

Citește și: Andreea Mantea rupe tăcerea despre relația cu Cristi Mitrea: „Eu am ales să…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top