Connect with us
Gabriela Cristea, mărturisiri despre infidelitate: "Să nu mă judecați aspru"

Monden

Gabriela Cristea, mărturisiri despre infidelitate: „Să nu mă judecați aspru”

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Gabriela Cristea a vorbit despre infidelitate, ocazie cu care a recunoscut că a avut, la rândul ei, momente de scăpare.

Femeile şi bărbaţii înşală deopotrivă, numai că femeile sunt mai discrete, deşi în ultima vreme, ele se tot laudă. Asta e realitatea, de ce să ne ascundem după deget. Înainte, femeile erau mai discrete.  

Ideea este să nu mă judecaţi, pentru că asta încerc să fac şi eu. Să nu-i judec pe alţii.

De-a lungul timpului, recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare în care i-am judecat pe alţii, dar învăţând în timp că nicio situaţie nu seamănă cu alta oricum am privi lucrurile şi că oamenii nu trebuie judecaţi pentru reacţiile pe care le au într-un anumit moment al vieţii.

Vă cer un strop de toleranţă şi să nu mă judecaţi aspru”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea însărcinată: Ce sex va avea copilul

Gabriela Cristea va deveni din nou mamă, anul viitor și este foarte fericită de când a aflat această veste!

Deși momentan se simte bine, vedeta trebuie să fie atentă în ultimul trimestru de sarcină. Medicii i-au spus deja că va trebui să nască înainte de termen, pentru a evita eventualele complicații.

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni.

Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu.

Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!

În vârstă de 44 de ani, Gabriela Cristea este însărcinată cu fetiță, potrivit spynews.ro. Astfel, anul viitor, fiica lor, Victoria, va deveni surioara mai mare.

Citește și: Cristea, ruinată din cauza divorțului de Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei în cont”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top