Connect with us
Imagini rare cu soțul Irinei Loghin. Cine este bărbatul care îi este aproape artistei

Monden

Imagini rare cu soțul Irinei Loghin. Cine este bărbatul care îi este aproape artistei

Când spui Irina Loghin spui „doamna muzicii populare românești”. Îndrăgita interpretă a folclorului românesc are lângă ea un soț minunat, un bărbat care îi e aproape la bine și la greu de zeci de ani.

De mai bine de 45 de ani, Irina Loghin își împarte viața cu Ion Cernea, un fost sportiv important al României.

Povestea lor de iubire a început la un ștrand și din acel moment cei doi sunt de nedespărțit. Ion Cernea a reușit să o impresioneze pe Irina cu postura sa, el fiind luptător de lupte greco-romane, scrie presa centrală.

De altfel, Ion Cernea a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice, dar și la Campionatele Europene și Mondiale.

Ion Cernea are astăzi 73 de ani și este cu 3 ani mai mare decât Irina. Acesta a performat la clubul Dinamo București. A obținut o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 1960 de la Roma și la JO din 1964 de la Tokyo.

CITESTE SI: Cele 3 alimente pe care Irina Loghin le consumă mereu. De asta arată așa bine la 78 de ani!

„Cand s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arata bine, era manierat. Era si bun prieten cu Benone Sinulescu. Intr-o zi au stabilit sa mearga la strand, iar Benone a chemat-o si pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasa, curtata de multi barbati.

Au fost multi care au incercat sa o impresioneze, dar numai Ion a avut castig de cauza”, povestea in urma cu cativa ani un apropiat de-al Irinei Loghin pentru cei de la cancan.ro.

Pe aceeași temă: Irina Loghin, declarații emoționante la moartea Stelei Popescu

Irina Loghin a fost șocată de știrea morții Stelei Popescu. Interpreta de muzică populară a făcut câteva declarații pentru un site monden.

Cântăreața a spus că este groaznic ce se întâmplă, că nu și-ar fi imaginat niciodată că Stela va muri așa pentru că era mereu optimistă și tonică.

„Este ceva groaznic. Nu imi vine sa cred! La orice m-as fi asteptat, dar nu la asta! Era asa de optimista si tonica.

Ea nu se plangea niciodata de nimic, pe toti ne incuraja si avea o vorba buna pentru toata lumea. S-a stins o mare stea a teatrului romanesc”, a declarat Irina Loghin pentru wowbiz.ro.

Dumnezeu să o odihnească în pace”, a declarat Florin Piersic pentru spynews.ro.

Conform primelor informaţii, actriţa Stela Popescu a făcut stop cardiac. Aceasta u a fost găsită de medicii SMURD, în curtea casei ei, ea nemaiputând fi resuscitată. Actriţa avea 80 de ani şi zilele trecute a fost premiată la un eveniment monden. În aceste momente, în casa actriţei sunt momente tulburătoare.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a murit chiar înainte de ziua sa. Pe 21 decembrie marea actriță împlinea 82 de ani.

Stela Popescu a încetat din vița la 81 de ani! Însă, modul în care a murit e cu adevărat șocant. Conform stiripesurse.ro, marea actriță a fost găsită moartă.

Ea a făcut stop cardio-respirator și și-a găsit sfârșitul pe Strada Donici Alexandru, din București.

A fost declarata decedata fara manevre de resuscitare. A gasit o ruda, in curte, parea cazuta de mult timp.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top