Connect with us
Ionuț de la Exatlon, părăsit de soție? Nella a șters toate pozele cu el: „Prea multe promisiuni...”

Monden

Ionuț de la Exatlon, părăsit de soție? Nella a șters toate pozele cu el: „Prea multe promisiuni…”

Deși formau unul dintre cele mai frumose cupluri, se pare că povestea de dragoste dintre Ionuț de la Exatlon și Nella s-a terminat.

Potrivit stirilekanald.ro, Nella Angheluță și Ionuț Sugacevschi s-ar fi despărțit, iar cea care a luat această decizie este chiar tânăra.

Se pare că lucrurile nu sunt foarte roz între cei doi, iar cei care așteptau cununia religioasă a lor mai au de așteptat.

Nella a șters toate pozele pe care le avea pe pagina de socializare cu Ionuț și a scris un mesaj sugestiv.

Citește și: Ionuț de la Exatlon a plecat din România! Ce mesaj le-a transmis fanilor

„Din păcate, singurul mod prin care oamenii vor învăța să te aprecieze e prin pierderea ta”, este mesajul pe care l-a postat ieri Nella pe pagina sa de Facebook, după ce a scos toate pozele pe care le avea cu Ionuț.

„Am învățat să-mi spun părerea cu eleganță, să mă bucur de lucrurile mărunte și să nu mă mai aștept la prea mult pentru că prea mult cere prea multe sacrificii; un TE IUBESC spus de prea multe ori …. ascunde minciuni și prea multe promisiuni sunt începutul sfârșitului.”

Citește și: Alex de la Exatlon, la un pas să fie împușcat! Ce s-a întâmplat cu fostul concurent

Cei doi nu au anunțat nimic oficial despre despărțire, însă toate indiciile duc spre acest pas.

Vladimir Drăghia s-a oferit să le organizeze nunta

În finala Exatlon, Ionuț a spus că și-ar fi dorit să câștige concursul pentru a construi casa pe care și-a dorit-o și să organizeze nunta cu Nella. Deși Vladimir Drăghia s-a oferit să plătească el toate cheltuielile de nuntă, Ionuț nici nu a vrut să audă acest lucru.

„Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

„Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie. Nu aş accepta niciodată aşa ceva din partea nimănui”, a spus Ionuţ.

„Cu siguranţă ne putem face şi singuri nunta”, a spus Nella, soţia “Jaguarului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top