Connect with us
Viorica și Ioniță din Clejani fac nuntă: „Dacă Margherita nu se mărită...”

Monden

Viorica și Ioniță din Clejani fac nuntă: „Dacă Margherita nu se mărită…”

Viorica și Ioniță de la Clejani se pregătesc de nuntă. Cei doi artiști se gândesc să facă nunta din nou, la 25 de ani de când sunt împreună.

Artiștii de muzică de petrecere se gândesc serios să ajungă din nou în fața altarului, iar Viorica de la Clejani
a dezvăluit cum ar vrea să fie evenimentul.

Citește și: Nicoleta Voica s-a căsătorit pentru a patra oară. Cine este noul soț

„Vreau să fac nunta din nou şi îi salut pe naşii noştri. Dacă m-aş mai face mireasă încă o dată nu mi-aş mai pune nimic în cap. M-aş mai face mireasă încă o dată, jur! Nici nu mai ştiu câţi ani aveam la nuntă, cred că aveam vreo 24 de ani, Marga avea patru ani… Sunt 25 de ani avem de când suntem împreună, îi punem la socoteală şi pe cei fără acte.” a declarat Viorica de la Clejani la „Vorbește lumea”.

Citește și: Viorica de la Clejani a ajuns la spital! Ce a patit cantareata

La rândul său, și Ioniță de la Clejani este hotărât să fie mire din nou. Acesta a vorbit despre momentele în care nu erau cunoscuți de către români.

În anul 2000, aceștia au ajuns cunoscuți în străinătate, după ce au apărut într-un film cu Johnny Depp, numit „The Man Who Cried”

„Am spus aşa… Dacă Margheria nu se mărită, Fulgy nu se însoară, facem nuntă noi. Dacă am reuşit să fim iubiţi de public e pentru că am muncit, în anii ’90 am plecat din ţară şi am avut un spectacol în Paris. Am fost aduşi de francezi în România, nişte impresari francezi ne-au adus în România. Când pleci de jos, ştii să apreciezi orice lucru, când ai totul de-a gata consideri că ţi se cuvine totul.” a completat Ioniţă de la Clejani.

Visul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani de a deveni renumiți și în țara de origine s-a împlinit în 2004 când au cântat la Premiile MTV România. De atunci, au moderat mai multe emisiuni TV și lansat mai multe piese de sucees.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top