Connect with us
Irinel Columbeanu, sărac lipit. Acum duce o viață lipsită de luxul de altădată. Cum a ajuns aici, mărturisește chiar el

Monden

Irinel Columbeanu, sărac lipit. Acum duce o viață lipsită de luxul de altădată. Cum a ajuns aici, mărturisește chiar el

Irinel Columbeanu trăiește o viață complet diferită de cea pe care o afișa în urmă cu câțiva ani. Nimic nu mai este la fel pentru cel care odată ținea titlurile ziarelor din România. Aproape zilnic apărea la televizior, fiind mediatizat mai ales în timpul relației pe care a avut-o cu Monica Columbeanu.

Irinel Columbeanu – o viață complet diferită

Irinel Columbeanu trăiește departe de luxul de altă dată și de lumina reflectoarelor. Afaceristul a rămas fără vila de la Izvorani și s-a mutat într-un apartament cu două camere. Nu este singur, ci are o iubită cu care se înțelege și lângă care este fericit.

Multă vreme nimeni nu a mai știut nimic de el. Recent, Irinel a apărut în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, unde a răspuns la întrebări legate de prezentul său.

El a spus că greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, și efortul de a le depăși este cel care contează. Columbeanu consideră că ce trăiește acum este un test pe care speră că-l va trece cu bine.

“Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu la “Vorbește lumea”.

Irinel a declarat că nu îi este doar de viața plină de lux pe care a avut-o, deși a fost frumoasă, și poate că va mai fi. El a ținut să sublinieze că nu s-a născut în vile sau mașini scumpe, și că a mai avut perioade grele, după care și-a revenit.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top