Loredana Chivu i-a anunțat decesul: “Nu o să te uităm niciodată”

Catalin Nae
01.08.2018
Loredana Chivu i-a anunțat decesul: “Nu o să te uităm niciodată”

Loredana Chivu trece prin momente foarte grele. O veste nefericită a venit ca un șoc peste fosta asistentă TV a lui Dan Capatos.

Loredana a primit cu mare durere vestea că bunica sa a murit. Ea a dezvăluit și ce i-a spus femeia într-o ultimă conversație avută înainte ca aceasta să moară.

“Cuvintele sunt prea mici si putine pentru durerea pe care o simt… am ingropat atatia oameni dragi, dar niciodata n-am stiut sa spun: «adio»… Tu mi-ai spus, mamaia mea frumoasa, ultima data cand ne-am vazut… «Adio, fetita mea, nu ne-a mai ramas timp» si n-am spus nimic, am inceput sa plang…

Adio, bunica mea draga, nu o sa te uitam niciodata, ramai vesnic in sufletele noastre! O sa te iubesc mereu! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! este mesajul apărut pe conturile de socializare ale Loredanei Chivu.

Loredana Chivu s-a despărțit recent de iubitul ei, Mihai, după ce l-ar fi prins că o înșela. Blondina a avut un șoc când a aflat!

Aceasta a aflat că iubitul ei nu ar fi tocmai ușă de biserică chiar de la tipa cu care acesta ar fi înșelat-o:

“Tipa cu care Mihai ar fi avut o relație de câteva luni, în paralel cu relația cu Loredana, i-a făcut-o.

Femeie i-a trimis Loredanei schimbul de mesaje dintre ea și Mihai că să-i arate exact ce face iubitul ei. Lore a avut un șoc, nu se aștepta la așa ceva, în condițiile în care

Mihai îi declară dragostea, îi spunea că o iubește și aveau și planuri serioase împreună. Apoi, ea l-a întrebat pe Mihai care nu i-ar fi recunoscut la un moment dat și i-ar fi verificat telefonul”, susțineau surse din anturajul Loredanei, conform wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan spune adevărul despre relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu: „Zic că îi ajunge!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *