Connect with us
Ce a făcut Gabriela Cristea după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu nu mai prezintă "Te vreau lângă mine"

Monden

Ce a făcut Gabriela Cristea după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu nu mai prezintă „Te vreau lângă mine”

Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D și nu va mai prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”. Ea a fost, astfel, înlocuită cu Andreea Mantea, prezentatoarea de la WOWbiz.

Bianca Drăgușanu o înlocuise la rândul ei pe Gabriela Cristea la cârma show-ului matrimonial, după ce aceasta intrase în concediul de maternintate. În cele din urmă, Bianca a rămas la Kanal D, iar Gabriela s-a reorientat, iar acum prezintă un show matrimonial la Antena Stars.

Vestea că Bianca Drăgușanu nu va mai prezenta „Te vreau lângă mine” nu pare să-i fi stârnit prea tare interesul Gabrielei Cristea.

Pe pagina sa de socializare, realizatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” a postat un mesaj în care își îndeamnă prietenii să dea like și share unei pagini a unei prietene, care se ocupă cu designul vestimentar. Postarea a venit la scurt timp după ce Andreea Mantea a fost confirmată ca noua prezentatoare a emisiunii de la Kanal D.

Ce a spus Andreea Mantea după preluarea postului de prezentatoare

Andreea Mantea se pregătește să preia ștafeta show-ului matrimonial “Te vreau lângă mine”, după ce colaborarea postului Kanal D cu Bianca Drăgușanu a încetat, vedeta dorind să dedice mai mult timp proiectelor personale pe care le are în derulare, dar și fetiței sale.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, cu o vastă experiență în televiziune, această moderând de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: “WOWBiz”, “Se strigă darul!”, “Nunta cu surprize”.

Aflată în vacanță împreună cu fiul ei David, Andreea Mantea a mărturisit că este nerăbdătoare să revină pe micul ecran, cu forțe proaspete, într-un proiect TV care cu siguranță va ajunge la inimile telespectatorilor.

“Primesc cu brațele deschise această nouă provocare. Sunt foarte fericită și de abia aștept să iau parte din acest proiect care îmi este atât de drag și cred eu că mi se potrivește mănușă.

Va fi o experiență minunată, pe care am mai trăit-o, atunci când am moderat o altă emisiune matrimonială, așa că nu îmi rămâne decât să îmi controlez emoțiile și să fiu alături de concurenții care vor veni în platoul <Te vreau lângă mine> pentru a-și găsi dragostea.

Acum sunt în vacanță, îmi încarc bateriile pentru a reveni cu forțe proaspete. Abia aștept să ne reîntâlnim pe micul ecran!”, spune Andreea Mantea.

Citește și: Victor Slav, declarație interesantă despre Andreea Mantea: „Avem o chimie…

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Tristan Tate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top