Connect with us
Magda Ciumac externată! ”Practic, mi-au salvat viața”

Monden

Magda Ciumac externată! ”Practic, mi-au salvat viața”

Dacă în urmă cu o săptămână, Magda Ciumac, a ajuns de urgență la spital, internată la o clinică din Timișoara, fosta soție a lui Tolea după ce a făcut o serie de investigații, a aflat că este nevoită să se opereze.

Momentan, motivul pentru care a fost operată, rămâne secret. Întrebată de un prieten pe o rețea de socializare, unde este și postată poza cu aceasta în spital, ce i s-a întamplat, Magda Ciumac a preferat să fie cât mai discretă.

„Este mult prea delicat pentru a sti toata lumea”, i-a răspuns acestuia.

La scurt timp după intervenția chirurgicală, Magda Ciumac și-a postat o fotografie de pe patul de spital, apoi a ținut să le mulțumească doctorilor în mod public.

„Pornind de la dansii, anestezist, infirmiere si toti cei care lucreaza acolo, multumesc…tuturor! Practic, mi-au salvat viata în noaptea de 21.06! Mii de multumiri! Respect maxim pentru profesionalism, devotament, conditii si promptitudine!”, a scris ea pe rețeaua de socializare după operație.

Ce a făcut după operație

Magda Ciumac a publicat o fotografie de pe patul de spital, imediat după ce a suferit intervenția chirurgicală, cu descrierea: „Păi, n-am eu ochii și sufletul frumoşi și bolnavi? Ca după anestezie și o intervenție de fix 4 ore!„.

În prezent Magda pare să se simtă mult mai bine! Semnele de boală au dispărut, iar prima sa apariție după externare se poate spune că este cu adevărat extraordinară.

Citește și: MAGDA CIUMAC ii da o lectie de viata DURA lui Tolea. IMAGINI INEDITE

Dacă stăm să comparăm pozele înainte și după intervenția chirugicală, fosta soție a lui Tolea pare vindecată complet! Să sperăm ca de data aceasta aparemțele nu sunt înșelătoare și că Magda chiar se simte condsiderabil mai bine.

Magda Ciumac a devenit persoană publică odată cu escaladarea celebrului caza Elodia. Partenera de viață a lui Tolea a dispărut ușor-ușor din atenția generală, preferând să plece din Capitală pentru a-și duce traiul în Timișoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top