Connect with us
Marcel Toader, adevărul despre relația cu Bianca de la „Insula iubirii”: „Lucrurile au început simplu...”

Monden

Marcel Toader, adevărul despre relația cu Bianca de la „Insula iubirii”: „Lucrurile au început simplu…”

De câteva zile, presa mondenă scrie despre o nouă relație în lumea mondenă. Protagoniștii sunt Marcel Toader și Bianca Roman, fosta ispită de la „Insula iubirii”.

Bianca Roman a decis să spună lucrurilor pe nume și mărturisește că își dorește o relație nebună și sinceră. Cât despre Marcel Toader, aceasta se declară profund impresionată.

„M-a invitat înăuntru, eram în curtea evenimentului. Eu am stat cu prietena mea și am servit un pahar de șampanie, după care am fost și am mâncat la restaurant. Eu am situația sub control, chiar dacă simt că scapă uneori. Am dansat, am băut, știe să danseze mai bine decât mine, eu am două picioare stângi.

Am râs, ne-am distrat, țin minte că am rămas fără aer la poveștile lui. Dacă ajungi să-l cunoști e o persoană faină. Este un tip cu care vorbești foarte ușor, ai ce să vorbești cu el, nu m-a plictisit nici o secundă. E mare diferența de vârstă între noi.

Citește și: Ce a făcut Marcel Toader după ce a aflat că Gabriela Cristea e însărcinată

M-a apreciat pentru că sunt mamă singruă, am fost două luni casatorita. Eu compromisuri nu am făcut niciodată, dacă făceam, eram încă căsătorită. Am considerat că nu sunt o femeie rea, nu sunt materialistă, nu înșel. Vreau o relatie nebună, cu iubire.”, a spus Bianca Roman, la „Xtra Night Show”.

Pe de altă parte, Marcel Toader infirmă zvonurile unei relații, dar recunoaște că îi place faptul că Bianca nu ține cont de trecutul lui tumultuos.

E mult spus o relație, sincer să fiu. Ea nu s-a speriat de cuvântul relație. Am stat de vorbă de la 8 seara până la 5. Chimia comunicării a fost fantastică. Lucrurile au început simplu, am stat mai mulți la o masă la un eveniment. Eu vorbind cu Bianca chiar spune adevărul își asumă ce s-a întâmplat. Cum ne-am cunoscut am chemat-o la eveniment.

Citește și: Marcel Toader, probleme serioase cu banii. Ce i-au făcut vecinii

Am făcut cunoștință, am defilat cu fiul meu apoi am stat la un vin. Ce spune Bianca e cu totul adevărat. (…) E o femeie foarte caldă, volubilă. Nu pot să spun că nu m-am simțit foarte bine. Am stat de vorbă la ureche. A doua zi dimineață ne-am trezit la 10, a plecat la Brașov.

(…) Ea stă acolo, nu ne-am gândit la pasul următor. Deocamdată suntem doi oameni care spunem lucrurilor pe nume. Mă bucură faptul că unii oameni nu pun preț pe trecutul meu. A citit comentariile, e normal să fie așa.”, a mărturisit Marcel Toader, la „Xtra Night Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top