Connect with us
Monica Bârlădeanu: Ce planuri are după Ferma vedetelor

Monden

Monica Bârlădeanu: Ce planuri are după Ferma vedetelor

Frumoasa Monica Bârlădeanu, noua gazdă a emisiunii „Ferma Vedetelor” nu renunţă la Hollywood şi se pare nici lumea filmului nu renunţă prea curând la ea.

După terminarea difuzării emisiunii de la PRO TV, Monica Bârlădeanu nu a refuzat nici o invitaţie la petreceri mondene sau la premiere de filme.

Miercuri, 6 iunie, vedeta, îmbrăcată lejer, a fost să vadă filmul „Jurassic World: Fallen Kingdom”, în avanpremieră la IMAX Cotroceni.

Cu ocazia aceasta, Monica a povestit pentru click.ro, că are în desfăşurare o mulţime de proiecte, printre care şi o nouă peliculă.

„Voi începe în scurt timp filmările unui scurtmetraj, însă momentan detaliile sunt strict secrete”, ne-a mărturisit superba actriţă, care a jucat în „Lost”, „Moartea domnului Lăzărescu” sau „Despre oameni şi melci”.

Citește și: Divorţ surpriză în showbiz-ul românesc! După 2 ani şi-au spus adio

Vața Monicăi Bârlădeanu

Monica Barladeanu (nume de scena: Monica Dean) s-a nascut la Iasi.

Si-a dorit pe rand sa devina doctor, actrita si avocat, dar visul Monicai a fost dintotdeauna sa lucreze in televiziune.

Monica a fost de multe ori aproape de acest domeniu, mai ales cand avea roluri in reclame, pasind deseori in platoul de filmare. Atunci a prins de fapt gustul pentru televiziune.

Iar toate aceste aparitii televizate in spoturi publicitare, i-au dat Monicai un si mai mare imbold sa lupte pentru a-si atinge visul.

Este constienta de faptul ca are de invatat multe si ca acum se afla abia la inceput, dar, ambitiasa din fire, Monica isi propune sa nu dezamageasca.

Este o provocare foarte mare pentru ea sa dovedeasca publicului ca este un personaj credibil si faptul ca stie la fel de bine sa prezinte pe catwalk creatiile unor mari designeri si in acelasi timp sa prezinte zilnic un show de televiziune.

Emisiunea La Strada i-a oferit Monicai ocazia realizarii visului sau si posibilitatea de a se descoperi pe sine. Este incurajata bineinteles si de familia sa, care este foarte aproape de sufletul ei, exersandu-si astfel aptitudinile sale de viitoare familista.

Mama si cei doi frati ai sai i-au fost intotdeauna alaturi si au sprijinit-o in tot ceea ce Monica a ales sa faca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top