Connect with us
Ce a făcut Ilie Năstase chiar de ziua lui Brigitte! ”M-a deranjat foarte mult, în momentul în care...”

Monden

Ce a făcut Ilie Năstase chiar de ziua lui Brigitte! ”M-a deranjat foarte mult, în momentul în care…”

Brigitte Năstase face noi dezvăluiri despre căsnicia ei cu Ilie Năstase. Aceasta a povestit ce a făcut soțul ei doar cu câteva ore înaintea petrecerii aniversare a ei.

Brigitte a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că Ilie s-ar fi întâlnit înainte de petrecerea ei aniversară cu fosta soție a tenismenului, lucru care a deranjat-o foarte tare. Pe lângă faptul că Brigitte nu știa că Ilie merge să vizioneze un film cu Amalia, el ar fi întârziat mai mult timp la petrecere.

„Mi-a fost greu, în anumite anturaje, ca, după un pahar, chiar cu mine de mână să abordeze alte fete. A fost dureros, lucru pe care eu nu l-am acceptat niciodată.

M-a deranjat foarte mult, în momentul în care am împlinit 40 de ani, el a ajuns după o oră jumate la ziua mea și am aflat ulterior că fusese cu fosta lui soție la un film”, a declarat Brigitte Năstase în cadrul unei emisiuni tv de la Antena 1.

Citește și: Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre scandalul în care a fost implicat Năstase

Răsturnare de situație! Ce au făcut Brigitte Sfăt și Ilie Năstase!

Briggite Sfăt și Ilie Năstase au ajuns din nou în atenția presei mondene, după ce ea a anunțat că se desparte de el, în direct, în cadrul unei emisiuni.

”Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi.

Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu.

Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva.” a spus Brigitte în cadrul unei emisiuni tv.

Deși totul părea terminat între cei doi, o postare apărută astăzi pe pagina de Facebook a Brigittei a adus răsturnarea de situație. Aflată în Turcia pentru operația de deviație de sept, Brigitte a primit vizita lui Ilie Năstase! Fostul tenismen și-a dus nevasta la shopping, iar ea a postat imaginile pe rețeaua de socializare, dând de înțeles că s-ar fi împăcat cu el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top