Connect with us

Monden

Nicoleta Voica s-a căsătorit pentru a patra oară. Cine este noul soț

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica s-a căsătorit. Interpreta din Banat și-a unit destinul cu Alin Bagiu.

După trei mariaje eșuate, artista și-a găsit fericirea alături de Alin Bagiu, un profesor din Timișoara care îi este alături permanent. Cununia civilă a avut loc miercuri, iar cei doi au mers în fața ofițerului Stării Civile, unde au spus un „da” hotărât în fața apropiaților.

Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, iar la finalul anului trecut s-au logodit.

Despre bărbat s-a aflat faptul că era căsătorit în momentul în care a cerut-o de soție pe artistă. Însă, cum divorțul a fost finalizat, arstista și logodnicul său au făcut pasul cel mare.

„După Crăciun ne-am și logodit. Când o să facem nunta o să știe toată lumea. Nu mi-ar fi plăcut ca cineva să scrie ceva ce nu e adevărat. Am fost sinceră cu voi mereu. Sper să țină iubirea asta până la sfârșitul zilelor mele”, a spus Nicoleta Voica la “Acces Direct”.

Citește și: Nicoleta Voica se căsătorește pentru a patra oară. Ce secret ascunde iubitul ei

1Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a declarat Alin Boagiu în urmă cu câteva luni.

Bărbatul are un copil cu fosta soție.

Te-ar putea interesa și: Prezentatoarea TV Mihaela Călin s-a căsătorit astăzi

Prezentatoarea TV Mihaela Călin s-a căsătorit astăzi. Vedeta a fost dată de gol chiar de către cumnata sa.

Mihaela a fost dintotdeauna o prezență extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și a preferat să țină secret orice informație despre viața amoroasă.

Astăzi, aceasta a renunțat la burlăcie și a mers la Starea Civilă cu cele mai apropiate persoane din viața sa. Cumnata sa a fost cea care a anunțat că Mihaela nu mai este o femeie necăsătorită.

„Zâna mea a spus ”Da!””, a scris cumnata Mihaelei Călin pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Mihaela. Vedeta a purtat o rochie de culoare roz și a optat pentru un buchet din flori albe.

Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top