Connect with us
Victor Slav, PRIMELE declarații după despărțirea de Bianca: „Nu are cum să fie sfârșitul...”

Monden

Victor Slav, PRIMELE declarații după despărțirea de Bianca: „Nu are cum să fie sfârșitul…”

La puțin timp după ce Bianca Drăgușanu a vorbit despre motivele despărțirii de iubitul său, Victor Slav a făcut și el primele declarații.

Prezentatorul emisiunii „WoWbiz” a mărturisit că de dragul Sofiei, fetiţa pe care o are împreună cu Bianca Drăguşanu, el şi Bianca au decis să rămână prieteni şi că în continuare se vor vedea pentru a îşi creşte cât mai frumos copilul.

Citește și: Primele declarații ale lui Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăgușanu: „O iubesc pentru…”

„La mine este simplu în momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grijă de Sofia, care are acum 1 an și 8 luni. Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru că acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grijă de bunul curs al lucrurilor. În cazul nostru, nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos.” a declarat Victor Slav la „WoWbiz”, emisiune pe care o moderează cu Andreea Mantea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Victor Slav: „Răcirea a început din luna…”

Bianca, la rândul său, a spus la „Teo Show” că îl respectă foarte mult pe Victor și că va rămâne în relații foarte bune cu el de dragul fetiței.

Bianca a vorbit despre relația pe care o are acum cu Victor

Această decizie a fost bine cântărită. El rămâne acel bărbat minunat de care eu m-am îndrăgostit, pe care l-am iubit mai mult decât orice. Rămâne tatăl soției, el ne iubește pe mine și pe Sofia foarte mult.

Ceva a încetat. Nu s-a pus problema de înșelat. Discuțiile despre asumarea unei noi relații a existat. Chestia asta a fost de comun acord. Nu a venit de la mine că eu de azi nu te mai iubesc. Cu siguranță că eu voi rămâne una dintre femeile importante din viața lui, că are un copil cu mine. Ne-am dat seama că ceva nu mai merge.

Poate că nu mai au pasiuni comune, poate că ar deveni defectuoasă comunicarea. Poate că începi să simți că îți lipsește ceva. Poate simți că nu mai ești împlinit sau împlinită, nu mai ești adorată, admirată. E foarte ușor să judeci omul. Eu fac ceea ce spun. Mă aflu în stadiul unei liniști interioare, despre Victor pot să spun la fel. Am discutat și am analizat situația din toate unghiurile. Ne-am gândit la copilul nostru, nu mai bine să fim fericiți separați? ”, a dezvăluit vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top