Connect with us

Monden

Oana Frigescu, schimbată COMPLET de când a renunțat la televiziune! Cu ce se ocupă acum

Acum câțiva ani, Oana Frigescu a uimit pe toată lumea atunci când a decis să renunțe la prezentarea știrilor Observator de la orele 13 și 16.

După un scandal al cărui protagonistă a fost, aceasta s-a retras într-un con de umbră și s-a dedicat creșterii fiicei sale.

Oana Frigescu și Andrei Badiu sunt părinții unei fetițe pe nume Maria. La câteva luni de la nașterea acesteia, cei doi s-au certat, iar Oana i-a interzis lui Andrei să o vadă pe Maria.

Între timp, lucrurile s-au mai calmat între cei doi. Acum, Andrei, care s-a căsătorit cu Roxana Blagu, petrece timp cu fiica sa. Omul de afaceri postează des pe rețelele de socializare fotografii cu fetița care a crescut și merge la o școală privată.

Oana Frigescu / foto: Facebook

După divorț, Oana a preferat să își țină cât mai discretă viața privată. Ca să nu mai fie în atenția publicului, Oana a renunțat complet la televiziune. S-a dedicat unei afaceri cu bijuterii, din care îi merge foarte bine.

Oana Frigescu/ foto: Facebook

La începutul anului, Oana Frigescu a mers într-o vacanță exotică împreună cu iubitul său, pe care preferă să îl țină ascuns de ochii curioșilor.

ȘTIRI ASEMĂNĂTOARE: Îți mai aduci aminte de Eva Kiss? Cum arată la 28 de ani de la plecarea din România

Eva Kiss a cucerit România cu vocea sa puternică. Interpreta piesei „Puterea Dragostei” a fost ani de-a rândul una dintre cele mai iubite artiste românce.

Datorită dragostei, aceasta a plecat din România pentru a fi alături de dragostea vieții sale. Și s-a mutat în Danemarca pentru a fi cu acesta.

Cântăreața care a devenit celebră în anii ’80 va împlini 65 de ani pe 31 martie. De 34 de ani este căsătoritî cu Radu Constantin, iar în anul 1990, a decis să își lase țara și să plece cu fiicele sale în țara scandinavă.

„Ce aş putea să scriu din vara sau toamna lui 1989? Soţul meu deja fugise în Danemarca încă din februarie 1988, iar eu eram singură cu cele două fetiţe (Eva, de 16 ani, şi Alexandra, de 1 an). Eram suspendată de la apariţiile tv şi radio şi nu mi-a fost deloc uşor.

CITEȘTE MAI MULT AICI.

CITEȘTE ȘI: Îl mai ții minte pe Aurel de la Insula Iubirii? Iată ce a făcut într-un club de fițe, de față cu toată lumea!
Îl mai ții minte pe Fernando Colunga? Cum arată actorul astăzi

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top