Connect with us
Clipul piesei Despacito, șters de pe Youtube. Ce s-a întâmplat cu videoclipul de 5 miliarde de vizualizări

Monden

Clipul piesei Despacito, șters de pe Youtube. Ce s-a întâmplat cu videoclipul de 5 miliarde de vizualizări

Despacito, hitul semnat de Luis Fonsi și Daddy Yankee care a adunat peste 5 miliarde de vizualizări pe Youtube, a fost șters de pe platforma video deținută de Google.

Clipul, care deținea recordul Youtube în materie de vizualizări, a fost șters de doi hackeri care își spun Prosox și Kuroi’sh.

Despacito nu este, însă, singurul videoclip afectat de atacul hackerilor.

Clipurile unor artiști precum Shakira, Selena Gomez, Drake și Taylor Swift au mai fost afectate de atacul hackerilor care au postat și mesajul ”Free Palestine”. O parte dintre clipuri sunt active, însă titlul a fost schimbat și include în unele cazuri și numele hackerilor.

Pe un cont de Twitter care ar aparține unuia dintre hackeri a fost publicat mesajul „Este doar de amuzament. Am folosit scriptul «youtube-change-title-video» şi am scris «hacked». Nu mă judecaţi, iubesc YouTube”, scrie BBC.

În cele din urmă, situația a revenit la normal, iar Youtube a reușit să re-uploadeze videoclipul piesei.

Despacito, melodia care a doborât recordurile Youtube

Despacito este o melodie din genul reggaeton aparținând cântărețului portorican Luis Fonsi, realizat în colaborare cu Daddy Yanke..

Clipul a depășit în 155 de zile două miliarde de vizualizări și în 275 de zile a trecut de patru miliarde, ajungând în cele din urmă la 5 miliarde de vizualizări. Astfel, Despacito a depășit alte piese de succes, precum See You Again sau Gagnam Style, devenit o adevărată senzație pe Youtube.

Conform paginii sale de Wikipedia, Luis Alfonso Rodriguez Lopez (pe numele de scenă Luis Fonsi) s-a născut pe data de 15 aprilie 1978 în capitala San Juan din Puerto Rico. Are doi frați: Jean și Tatiana. D

De mic, Luis Fonsi deja arăta semnale că muzica este cea care îi va forma viitorul. La numai 3 ani imita cântăreți din grupul popular Menudo, și cu o mică vârstă s-a integrat în Corul de Copii din San Juan. La doar 10 ani s-a mutat cu toată familia lui în Orlando(Florida).

Acolo s-a integrat în școala Dr. Phillips High School unde a format parte dintr-un grup muzical cu niște colegi de școală.

În 1998 a scos la vânzare primul său disc care se numește “ Comenzaré” și care a avut o mare recunoștință în premiile Bilboard. Asta l-a făcut să scoată la vânzare și al doilea disc “Eterno” care a fost lansat internațional mulțumită consolidării în Puerto Rico și EE.UU. În anul 2000 Luis Fonsi a participat în Jubileo 2000 unde a cântat în fața papei catolic Ioan Paul al II-lea.

Citește și: Nominalizări Premiile Grammy 2018. Cine are cele mai multe nominalizări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top