Ana, complet transformată după despărțirea de Alex Velea! Cu ce se ocupă acum

08.04.2018
Ana, complet transformată după despărțirea de Alex Velea! Cu ce se ocupă acum

Alex Velea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia. Înainte de a se cupla cu frumoasa cântăreață, artistul s-a iubit cu Ana, cu care a fost și căsătorit.

Alex s-a căsătorit cu Ana în anul 2010, iar nași le-au fost la momentul respectiv Andreea Bănică și Lucian Mitrea. Dar povestea lor de dragoste s-a încheiat după câțiva ani.

Separarea a devenit oficială în ianuarie 2014. La şase luni de la divorţul de Ana, Alex Velea a anunţat că Antonia îi va dărui un copil,

Artistul se consideră un bărbat împlinit şi este tare fericit, mai ales că a trecut printr-un divorţ. Alex Velea a vorbit despre viaţa lui dinainte să o cunoască pe iubirea vieţii sale, Antonia.

„După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară.

Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat.

După ce m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai.

Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni. Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia.

Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Alex Velea.

La rândul său, Ana și-a continuat viața de după relația cu Alex. Aceasta a revenit la numele de fată.

Ana, după divorț

Ana, după divorț

Ana este medic, după divorțul de Alex

După divorț, aceasta a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, cu specialitatea Psihiatrie.

Şi are deja un cabinet, unde încearcă să rezolve problemele pacienţilor ei!

CITEȘTE ȘI: Îți mai aduci aminte de Eva Kiss? Cum arată la 28 de ani de la plecarea din România
Îți mai aduci aminte de Omar, câștigătorul de la „Next Star”? Cum arată la 17 ani, are chiar și o IUBITĂ
Antonia și Alex Velea, anunț despre cel de-al treilea copil al lor!