Connect with us
Oana Zăvoranu, mesaj dur pe Instagram: "Nu vă uitați în oglindă?"

Monden

Oana Zăvoranu, mesaj dur pe Instagram: „Nu vă uitați în oglindă?”

Oana Zăvoranu continuă războiul pe rețelele de socializare cu femeile din showbiz care apelează la chirurgia plastică, pentru a-și modela corpul.

Într-o postare pe Instagram, aceasta le critică pe cele despre care spune că încearcă să semene cu Kim Kardashian, pe care o numește „rață”.

„Băi nene, ce e cu moda asta, cu toate diforme, așa? Adică care este faza cu fundul de vădană, de zici că aveți toate un pampers, talia anorexică, umerii mici și înghesuiți? De unde Doamne ferește ați apărut toate cu formele astea de desene animate? Voi nu vă mai uitați în oglindă?

Nu vă mai dați seama că nu mai păstrați proporțiile între partea de sus și aia de jos? Sus ești una, iar jos ești din alt film? Ce e în capul vostru de vă faceți toate ca rața aia de Kardashian?

Că acum m-am prins de fază…Eu înțeleg că o admirați și mimați ca maimuțele tot ce face, că nu aveți pic de personalitate, dar totuși…” a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Oana postase un mesaj extrem de dur la adresa creatoarelor de modă.

”Voi rebrandui termenul de creatoare de modă, deoarece din cauza tuturor pârlitelor care au fă cut Dubaiul, Italia, Ibiza, Cipru, Japonia, Turcia şi şi-au tras-o cu cine ştie ce bodorogi libidinoşi, au devenit brusc, ‘creatoare’ de modă.

Nu păpuşa, dăm milităria jos din pod! Nu creaţi nimic, toată lumea ştie că nu ştiţi nici care este diferenţa între muşama şi dantelă, neopren şi matase, aşa că hai pa!

Faceţi nani că sunteţi obo de la atâta supt, tras, inhalat şi altele. V-au ajuns ridurile şi cearcănele la călcâie şi nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a notat pe social media.

Citește și: Zăvoranu, distrusă de durere: „Inimioara lui a cedat…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top