Connect with us
Sorana de la A.S.I.A, prima apariție cu noul iubit! Vedeta a vorbit despre sarcină

Monden

Sorana de la A.S.I.A, prima apariție cu noul iubit! Vedeta a vorbit despre sarcină

Sorana, fosta membră a trupei A.S.I.A iubește din nou. La patru ani după ce a divorțat, artista și-a deschis din nou sufletul.

Mai mult decât atât, Sorana a participat cu noul iubit la botezul fetiței lui Liviu Vârciu. Iar relația este una extrem de serioasă, căci vedeta se gândește deja la copii.

„La petrecere la Vârciu am fost împreună. Mă gândeam să nu se simtă ca un outsider, având în vedere că nu are nicio legătură cu lumea asta. Mi-a fost foarte greu să-l ‘extrag’ de la petrecere. (…) A făcut Facultatea de Sport și este antrenor de fotbal. L-a antrenat pe băiatul lui Giani Kiriță”, a spus Sorana, fosta membră Asia, la emisiunea „Răi da’ buni”.

Citește și: Este Feli Donose însărcinată? Reprezentanții artistei au dezvăluit adevărul despre ea

Cei doi au o relație foarte frumoasă și Sorana nu exclude posibiliatatea unui copil. Dacă artista își dorește o fetiță, iubitul ei și-ar dori un băiat.

Îi plac copiii. Dacă vreodată va fi să facem un copil, eu sincer vreau fetiță. El își dorește băiat” a mai spus Sorana.

La puțin timp după ce a fost înșelată de fostul soț, Sorana și-a deschis sufletul referitor la această situație care a schimbat-o pentru totdeauna.

A fost înşelată de bărbatul pe care îl cunoştea din copilărie şi a avut nevoie de dovezi ca el să recunoscă faptul că a început o relaţie cu o altă femeie. Chinuită de alegerea pe care el a făcut-o, cântăreaţa a povestit atunci că şi-a pus mii de întrebări despre ce s-a întâmplat.

Citește și: Sorana, ex-ASIA, a dezvăluit rețeta care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus

„La început m-am întrebat că poate nu mai sunt la fel de sexy şi frumoasă. Îţi pui întrebări de ordin fizic. Apoi am zis că poate nu mai sunt prietena aceea de care el avea nevoie. E greu să vezi şi să priveşti că pleacă de acasă cu emoţie şi se întoarce cu altă emoţie.

L-am întrebat chiar din a doua zi a relaţiei lor, dar a negat. Atunci i-am spus că nu o să-l mai întreb niciodată, dar l-am avertizat că se termină tot dacă se confirmă şi eu mă ţin întotdeauna de promisiuni. Am avut nevoie de o dovadă, pentru că eu am făcut Dreptul, şi ea a venit.

Nu aveam nevoie să-mi spună că s-a îndrăgostit. A fost greu când am aşteptat rezultatul analizelor, pentru că asta a urmat după ce am aflat cu cine s-a cuplat. Nici el nu cred că ştia ce face ea”, a dezvăluit atunci Sorana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top