Connect with us
Claudia Pavel rupe tăcerea despre RELAȚIA cu un concurent de la Exatlon: „Mergem cu el până la capăt”

Monden

Claudia Pavel rupe tăcerea despre RELAȚIA cu un concurent de la Exatlon: „Mergem cu el până la capăt”

La mai puțin de o oră până când vom ala cine câștigă premiul de 100000 de euro, Claudia Pavel a făcut o dezvăluire de zile mari despre foștii săi colegi de competiție. Aceasta ține cu ambii finaliști Exatlon.

Chiar dacă nu îi plac pronosticurile, Claudia Pavel îl preferă pe fostul ei coleg de echipă.

Citește și: Ion Oncescu, gestul CONTROVERSAT al finalei Exatlon! Ce a făcut de față cu toți foștii colegi de competiție

„Este atât de greu de spus cine va învinge la final! Mie nu îmi place să dau pronosticuri și practic niciodată nu îmi ies, mai ales în ceea ce privește această emisiune! Poate de aceea, are și farmec Exatlonul, fiindcă este imprevizibil și te ține cu sufletul la gură până în ultima clipă. Sper totuși să câștige “faimosul” Vladimir, este al nostru, al “Faimosilor”, și mergem cu el până la capăt!

Pe de altă parte, nu pot să spun cât de mult îl respect și pe “războinicul” Ionuț, pentru că a ajuns atât de departe, a muncit la fel de mult, în aceleași condiții grele și de aceea, spun jos pălăria și pentru el”, a spus Claudia pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Vladimir Drăghia DONEAZĂ marele premiu dacă va câștiga Exatlon!

După zvonurile potrivit cărora între motociclistul Cătălin Cazacu şi cântăreaţa Claudia Pavel s-a dezvoltat o relaţie amoroasă la filmările emisiunii „Exatlon“, vedeta a recunoscut că între ei există sentimente, dar că nu au existat relaţii intime şi nici nu ştia că sportivul are acasă o iubită.

„Într-adevăr, sunt extrem de apropiată de Cătălin. Între noi clar există nişte sentimente curate, ne-am apropiat. Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic care să concretizeze o relaţie, adică n-a existat mai mult decât ţinut de mână şi îmbrăţişare sinceră. Cătălin a fost acolo pentru mine, a fost o minune pentru mine şi m-a ajutat extraordinar.

Ce sentimente are Claudia pentru Cătălin Cazacu

Și nu aş fi rezistat acolo atât de mult timp dacă el nu era, pentru că m-a încurajat atunci când a fost nevoie, a fost lângă mine când am plâns şi m-a susţinut până la final. Am trecut cu toţii prin nişte lucruri pe cât de grele, pe atât de frumoase.

Am făcut foamea împreună, am plâns împreună, am fost bolnavi împreună şi nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. Şi nu-mi găseam calmul, liniştea, fericirea şi siguranţa de care aveam nevoie decât în ochii celuilalt din faţa mea. Acesta a fost Cătălin pentru mine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top