Connect with us
Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul luptătorului

Monden

Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul luptătorului

Ionuț Iftimoaie este în doliu. Fostul luptător K1, care ia parte la emisiunea „Utimul Trib”, filmată în Madagascar, trece prin momente grele.

Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste sportiv. Acesta a postat un mesaj pe contul său de socializare în care a vorbit despre pierderea părintelui său.

„Mi-e greu să-i explic că te-ai dus într-o ” lume mai bună”.. Mi-e greu și mie să accept…dar trebuie…Odihnește-te în pace, TĂTICULE”, este mesajul postat de el pe contul său de socializare, alături de o poză cu tatăl său.

Prietenii virtuali ai campionului K1 i-au transmis mesaje de susținere și condoleanțe:

„Condoleanțe si putere să treceti peste aceste momente grele!”, „Dumnezeu să-l ierte”, „Condoleanțe, prietene!”, Dumnezeu să-l ierte și pe voi să vă întărească. Condoleanțe”.

Ionuț Iftimoaie este cel de-al doilea concurent de la ” Ultimul Trib”, care primește o așa veste atât de dură. Zilele trecute, sora lui Dima Trofim a murit la vârsta de 45 de ani.

Citește și: Sora lui Dima Trofim a murit. Ce a postat pe Facebook înainte să moară

Ce spune Ionuț Iftimoaie despre participarea la Ultimul trib

Am avut multe experiențe în viața mea, dar cred că aceasta va fi unică!

Sunt pregătit să lupt, dar cred că cel mai mare adversar sunt eu, motiv pentru care vreau să mă stăpânesc foarte bine, să mă concentrez și să fiu de folos echipei atât cât echipa va reprezenta un țel pentru toți, iar când va deveni individual, voi face în așa fel încât să ajung acolo unde îmi doresc: în finală! Vreau să plec ultimul din Madagascar!”, spune Ionuț Iftimoaie.

Iar pentru a-și îndeplini planul, campionul Local Kombat se bazează pe două mari avantaje.

„Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic și familia mea, care îmi transmite multă liniște și energie!

În momentul în care am acceptat o astfel de provocare a trebuit să primesc și binecuvântarea familiei, motiv pentru care am făcut o ședință cu toți, le-am explicat proiectul și am vorbit despre posibilitatea de a lipsi o perioadă îndelungată de acasă.

De aceea a trebuit să fie o decizie luată în familie și am pus pe hârtie avantajele și dezavantajele, iar la final am decis că în viață sacrificiile se fac de toate părțile, fiecare după nivelul lui.

Acum e momentul ca eu să fac niște eforturi poate puțin mai mari, dar nu va fi simplu nici pentru ei. Voi o să vedeți acolo la televizor un singur Ionuț Iftimoaie, dar suntem 5, pentru că am în spate toată familia mea!”, a mai spus Iftimoaie.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Ultimul Trib, noul reality show de la Antena 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top