Connect with us
Ce spune Florin Salam despre nunta lui Valentin Dragnea: "M-am simțit...

Monden

Ce spune Florin Salam despre nunta lui Valentin Dragnea: „M-am simțit…

Manelistul Florin Salam a cântat la nunta lui Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea.

La petrecere au fost peste 700 de invitați și se vorbește că nu a existat dar sub 1000 de euro, meniul fiind unul exclusivist.

La eveniment a cântat Marcel Pavel, iar melodia „Frumoasa mea” a fost dedicație din partea lui Dragnea Jr. pentru tânăra lui soție.

Florin Salam a fost și el la petrecerea de nuntă, aproape de dimineață. Cântărețul de manele spune că s-a simțit foarte bine și s-a declarat onorat că a cântat la eveniment.

„Mi-a rămas în suflet petrecerea asta că oamenii, deşi am ajuns foarte târziu după trei cântări, erau pregătiţi de distracţie. M-am simţit foarte bine.

Am intrat să cânt după tort, pe la ora 4.00. Mirele (n.r. – Valentin Dragnea), un om cu suflet foarte bun, aş vrea să îi mulţumesc, că m-a invitat.

Tatăl lui (n.r. – Liviu Dragnea) este pentru mine un om… ok. Nu mi-a cerut să cânt vreo melodie anume, m-a lăsat să aleg eu. Sunt foarte onorat că i-am cântat domnului Dragnea”a declarat Florin Salam la Antena 1.

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au căsătorit pe 26 august, la Palatul Snagov. 700 de oameni au participat la eveniment.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta lui Valentin Dragnea

Deși Gabriela Firea a oficializat cununia fiului lui Liviu Dragnea, primarul Capitalei nu a mers la petrecerea de nuntă. Ea a explicat și de ce.

”Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă, asta cu mult înainte de a avea aceste discuții cu domnul Dragnea. Ei sunt tineri și nu au nicio vină în toată situația asta”, a spus Firea.

Firea a mai explicat că i-ar fi fost rușine de ea dacă mergea să danseze alături de Liviu Dragnea, după discuțiile avute înainte de nuntă.

”A fi mers la nuntă și a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a ma simți bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie rușine de mine.

Vă spun sincer, având în vedere discuțiile și mesajele care se întâmplase între mine și domnul Dragnea. Decizia, în familie, de a nu participa, în primul rând pentru a nu fi ipocriți și să mergem la o nuntă de dragul aparanțelor.

Și într-o relație personală, și într-una personală, a salva tot timpul aparanțele înseamnă a ajunge într-o fundătură, și eu am decis să nu mai fiu în acestă fundătură de dragul aparențelor, de a le salva și de a ne preface că totul este bine, curge lapte și miere, că este roz, ca pe urmă eu și colegii mei din țară să decontăm un management defectuos al domnului Dragnea”, a declarat Gabriela Firea la TVR.

Citește și: Fiul lui Liviu Dragnea rupe tăcerea! De ce nu a participat mama lui la nuntă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top