Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit în SECRET? Imaginea care îi dă de gol

16.04.2018
Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit în SECRET? Imaginea care îi dă de gol

Valentina Pelinel și Cristian Borcea formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar din relația lor de iubire a rezultat micuțul Milan. O fotografie în care a fost surprinsă vedeta a dat-o de gol în legătură cu starea sa civilă.

Aflat în spatele gratiilor de mai bine de trei ani, omul de afaceri s-ar fi căsătorit în secret cu fostul fotomodel.

Valentina Pelinel poartă, de ceva vreme, o verighetă lângă inelul de logodnă oferit de Borcea.

Anul trecut, imediat după ce micuțul Milan a fost creștinat, Cristi Brancu a dat-o de gol pe Valentina că vrea o familie cu Borcea.

Dacă Gigi Becali a dezvăluit atunci că nu crede că se mai pune problema unei nunţi, Cristi Brancu, prietenul şi confidentul fotomodelului, l-a contrazis pe latifundiar. Prezentatorul TV a dat de înţeles că nu ar fi exclus ca fotomodelul şi Borcea să se căsătorească după ce acesta va ieşi din închisoare.

„După miezul nopţii am primit telefoanele. Şi am aflat că, cu totul, au fost în jur de 12 persoane. Pentru cei care se aşteaptă să mai fie şi un alt botez, vă spunem că e singurul botez care i se va face lui Milan Cristian, în afară de creştinare, în sensul de petrecere.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea nu-şi mai doresc o petrecere. L-aţi auzit ieri pe Gigi Becali spunând: «Cristi Borcea nu se mai căsătoreşte». Domne, nu aş paria pe chestia asta. Domne, hai să mai vedem”, a declarat Cristian Brancu la vremea respectivă.

Valentina are o relație bună cu Mihaela Borcea

Și Valentina a declarat în repetate rânduri că își dorește o familie cu Cristi Borcea. S-a mutat în casa acestuia și are o legătură foarte strânsă cu Mihaela Borcea și cu copiii acesteia.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două
Primele imagini cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea la botezul fiului lor
Relația dintre Valentina Pelinel și Borcea, în pericol: „E mai mult iluzie decât realitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *