Connect with us
"Vei plăti tot răul pe care l-ai făcut!" Mesajul dur al celebrei cântărețe, după divorț

Monden

„Vei plăti tot răul pe care l-ai făcut!” Mesajul dur al celebrei cântărețe, după divorț

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu și-a luat fanii prin surprindere, după ce a anunțat că va divorța de soțul ei, deși au 20 de ani de relație și doi copii.

Artista a recunoscut că relația cu soțul ei se degradase de ani de zile și că ultimii ani de căsnicie au fost foarte nefericiți pentru ea.

Se pare că suferința nu s-a terminat nici după divorț pentru Silvana Rîciu. Ea a publicat un mesaj care pare să fie destinat cuiva care a trădat-o, însă nu menționează pentru cine l-a scris.

Citește și: Doliu în muzica populară: „Dumnezeu să-l ierte și să aibă odihnă veșnică”

Mesajul dur transmis de Silvana Rîciu:

„Ce ţi-e omul…Nu te încrede în el! Un om e capabil să distruga un suflet, să îl calce în picioare şi să meargă mai departe fără păreri de rau, fără remușcări, ca și când a facut un lucru bun.

Un om te poate face să crezi în el, să crezi că e un dar de la Dumnezeu și când afli de ce e în stare, nu-ți vine-a crede.Un om e capabil să se prefaca a fi om bun şi drept, blând, se preface că iubeste.

Un om te poate face să crezi că trăiești o veșnică poveste, când totul e doar o minciună. Un om se poate folosi de tine doar pentru a-i fi lui bine un timp.

Un om îţi poate aduce mult rau, când tu i-ai facut mult bine. Un om nu va recunoaşte adevărul. Pe un om îl iubești cu credință, iar el îţi aduce suferință…

Un om se preface la infinit până chiar și el crede…Un om se poate preface în mii de feluri în fața oamenilor, dar in fața lui Dumnezeu nimeni nu se poate preface.

Dumnezeu îţi stie, omule, fiecare gând ascuns pe care l-ai avut, fiecare nedreptate pe care ai facut-o, fiecare fapta rea, fiecare lacrimă pe care ai facut-o sa curgă din ochii cuiva, fiecare suflet pe care l-ai „ucis” de durere. Dumnezeu stie ce a fost mereu în sufletul şi mintea ta.

Teme-te, omule! Dumnezeu e drept şi dă fiecăruia după faptele sale. Vei plăti tot răul pe care l-ai făcut în viață!”,a spus Silvana Rîciu pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top