Connect with us
Iulia Albu a plecat de la Kanal D. Ce televiziune a ales

TV

Iulia Albu a plecat de la Kanal D. Ce televiziune a ales

Iulia Albu a părăsit Kanal D și nu va mai face parte din juriul noului sezon de „Bravo, ai stil”, care debutează pe 31 decembrie.

Ea a încetat toate colaborările pe care le avea cu postul de televiziune turc, din motive personale,  și colaborează în acest moment cu PRO TV.

Iulia Albu are o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde comentează despre ținutele vedelor care merg la evenimente mondene.

Astfel, din juriul noului sezon de „Bravo, ai stil!” vor face parte Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Emisiunea va fi prezentată de Ilinca Vandici.

„Sunt foarte nerăbdătoare să revenim în față telespectatorilor cu o emisiune atât de iubita, care a schimbat, încă de la lansare, viață celor care apreciază estetică vestimentară, modul în care este purtată o ținută și în care hainele vorbesc despre personalitatea noastră.

Mă bucur că «Bravo, ai stil!» a devenit un adevărat ghid pentru cei de acasă, și pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu bună credință și pasiune, de membrii juriului!

Începe un nou sezon, o nouă călătoriei pentru acele tinere care își doresc să demonstreze că sunt creative, talentate și că merită marele premiu de 100. 000 de lei și titlul de «Cea mai stilată femeie din România»!

Le doresc succes concurentelor și abia aștept să ne cunoaștem din ce în ce mai bine pe platourile de filmare „, a declarat Ilinca Vandici.

Citește și: La ani de zile de la divorţ, Mihai Albu a făcut anunţul despre relația cu Iulia

2 Comments

2 Comments

  1. dumitru

    2018-12-14T13:03:37+02:00 at 13:03

    mai bine o dadea ma-sa de mica la canal (d)

  2. Mihai Dumitrescu

    2018-12-13T01:31:38+02:00 at 1:31

    ba mai lasa spamul !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top