Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Vărsător

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Vărsător

Vărsătorii călătoresc sau urmează diferite cursuri, în interes profesional. Veniturile cresc, iar nativii încep să își gestioneze mai bine banii. Unii aleg să îi investească în case ori terenuri.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care se concentrează pe profesie, își caută un job mai bun sau își doresc o promovare, dar și pentru cei care au de rezolvat probleme de sănătate sau vor să își schimbe stilul de viață.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Intrarea Soarelui în zodia Rac în ziua de joi, 21 iunie, va influența în mod pozitiv sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Vărsătorilor și le va aduce nativilor un plus de energie, vitalitate, încredere în forțele proprii, dar și mult noroc.

Un ajutor de nădejde va veni și din partea planetei Mercur, planeta Afacerilor și comunicării, aflată în zodia Rac din data de 12 iunie. Mulți nativi vor călători mai mult în interes profesional, vor lua parte la numeroase evenimente sau vor urma diferite cursuri.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Vărsător

Dar, înainte de intrarea Soarelui în Rac, un alt eveniment important îi va influența pe Vărsători. Este vorba de intrarea planetei Neptun în mers retrograd în zodia Pești și în casa Banilor din astrograma Vărsătorilor, în ziua de 19 iunie.

Până în noiembrie, Neptun retrograd îi va ajuta pe Vărsători să își reașeze relația cu banii, să fie mai atenți la modul în care îi gestionează și, totodată, le va aduce oportunități neașteptate de a-și suplimenta veniturile.

Ultima parte a săptămânii va pune accent pe carieră, pentru că Luna aflată în Scorpion va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter și îi va ajuta pe Vărsători să obțină succesul dorit și meritat în carieră. O zi specială va fi cea de duminică.

Important va fi și efectul pozitiv pe care succesul nativilor în carieră îl va avea asupra bugetului familiei și asupra atmosferei din casă, în general. Ziua de sâmbătă va fi excelentă pentru un important eveniment de familie sau pentru nativii care vor să își cumpere o casă nouă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top