Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător. Pe măsură ce vrei să închei toate lucrările și să ajustezi din modalitățile acționa, se pot întâmpla lucruri magice. Ședințele ad hoc ar putea fi devărate oportunități pentru tine. În același timp, observi cum activitățile planificate par să se dezintegreze sub ochii tăi.

Luni, Soarele din Capriorn în Casa a 12-a, a talentelor ascunse, face un trigon cu Uranus în Taur din Casa a 4-a a familiei. Uranus, călătorind prin casa familiei, este ca un mic cutremur care deschide poarta moștenirilor familiei tale. Ai să recunoști talentele și abilitățile care vin din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat al familiei și care sunt conectate la tine. Poți accesa aceste daruri de la strămoșii tăi, cu puțin exercițiu.

Marți, Venus aflată în Casa a 11-a a prietenilor, face un semi – pătrat cu Jupiter din Casa 1 în Vărsător. Cât Jupiter a fost în Vărsător, e drept, pentru o perioadă scurtă de timp, așa va proceda și anul acesta și ar trebui să aducă noroc. Totuși aspectul de astăzi nu este cu adevărat ceea ce ar trebui să fie. Aduce ambiție, dar, ca și cum ai mușca dintr-o prăjitură sfărâmicioasă așa se spulberă toate visele tale. Mai bine amnă încercarea de a aborda probleme dificile astăzi.

Luna plină are loc în Rac în Casa a 6-a a muncii pe 30 decembrie. Tot atunci, Venus din Săgetător, face un pătrat cu Neptun din Casa a 2-a, a banilor munciți. O oportunitate de muncă poate aduce niște bani dar și niște cheltuieli suplimentare. Cu toate acestea, Neptun poate fi extrem de evaziv, iar promisiunile privind comisioanele sau sumele mari de bani s-ar putea să nu se concretizeze. Fai ultimele ore suplimentare din an, dar evită să semnezi vreun contract de muncă astăzi.

Vineri de Anul Nou, Mercur din Casa a 12-a a talentelor ascunse, face un sextil cu Neptun, planeta iluziei. Astăzi este posibil să ai una dintre acele melodii la modă, blocate în minte toată ziua. Astăzi este bine să leevești. Lasă muzica să o auzi doar tu în timp ce dezlegi cuvinte încrucișate.

Săptămâna se încheie sâmbătă, când Mercur face o inconjuncție cu Nodul Nord din Casa a 5-a a creativității. Mercur te provoacă și descoperi că există câteva schimbări în drumul tău de care ar trebui să ții cont. Vezi ce ajustări poți face în programul zilnic, astfel încât să ai mai mult timp pentru activitățile care îți plac.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător Relaţional

Ar putea să îți fie greu să dedici timp exclusiv partenerei/lui. Munca îți poate ocupa tot timpul până în prag de An Nou. Persoanele singure care își doresc dragoste nu au să o găsească săptămâna aceasta. Căutarea partenerului perfect probabil va continua, deoarece ți se pare greu să te legi de cineva în această săptămână. Nu îți pierde speranța deoarece întâlnești oameni noi și nu știi de unde sare iepurele!!

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător Profesional

Reușești să bați în cuie câteva proiecte importante pentru instituția în care lucrezi. Ședințele online se vor desfășura fără probleme, iar abilitățile de negociator vor fi impresionante. Este săptămâna în care trebuie să îți planifici munca și să obții rezultate bune. Ai putea primi sarcini suplimentare la locul de muncă. Mai mult ca sigur, săptămâna aceasta, atenția ta nu va mai fi concentrată pe locul de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător Financiar

S-ar putea să fii tentat să cheltui destul de mulți bani în primele zile ale săptămânii pentru sărbătoare trecerii în Noul An. În continuare merg bine vânzările de produse handmade. Vei vedea o creștere a veniturilor disponibile în această săptămână. Banii care ți se datorează vor fi returnați în mod neașteptat.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Vărsător Sănătate

Nu sta în picioare lucrând până în miez de noapte, deoarece poți avea probleme cu picioare umflate și cu circulație perifierică proastă. Dedică-ți săptămâna aceasta recâștigării energiei pierdute, răsfățându-te cu activități relaxante, cum ar fi mersul pe bandă, plimbări cu bicicleta în jurul blocului sau petrecerea timpului cu familia. Evită alimentele grase și băuturile tari. Ai putea să răcești dacă nu ești atent.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top