Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător. Se revarsă un adevărat Corn al Abundenței peste tine, cu noi oportunități. Dacă ai o imagine clară în minte, a ceea ce dorești, vei lua deciziile mult mai ușor.

Conjuncția Soare – Mercur va avea lor în semnul Capricornului, în Casa a 12-a a psihologiei și psihismului sau a abilităților psihice cum este mai cunoscut. Poți lua legptura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. 2020 a fost anul care a provocat o astfel de întrerupere a activităților tale sociale obișnuite, dar acum, chiar dacă stai acasă, cu ajutorul Internetului poți și ai ocazia să te conectezi cu prietenii din apropiere și de departe. Aș spune că este o zi de știri și de reconectare.

Și pentru că este 21 decembrie, asistăm la începerea unui nou ciclu astral, Jupiter – Saturn la zero grade Vărsător, adică în propriul semn. Aceste două planete îți aduc energia expansiunii și puterea disciplinei, oferindu-ți capacitatea de a construi ceva în viața ta. Jupiter aduce noroc și idei. Saturn, structură și cadru pentru aceste planuri. Este o zi bună pentru a lucra la viziunea ta. Și fă din asta o viziune mare, extraordinară, dar practică. Agață acest colaj inspirat în dormitor, unde poți vedea când te trezești dimineața și când te culci, seara.

Venus din Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 12-a, o casă și a fanteziilor, marți. Ai putea să te strecori cu iubita într-un loc numai de voi știut, pentru o mică escapadă romantică – o cabană, o pârtie de schii, un loc de relaxare. Iar seara ați putea sta în fața focului care trosnește în șemineu. Dacă nu ești cu cineva special astăzi, ai putea găsi romantismul urmărind un film romantic sau o carte bună.

Miercuri, Marte din Casa a 3-a a comunicării și a gândirii și în Berbec, face un pătrat cu Pluton din Capricorn. Acum, te poți concentra fără teamă pe obiectivele tale. Indiferent de opoziția pe care ai avut-o în trecut, aceasta se topește. Este o zi în care niciun blocaj nu te poate reține. Fă un pas în direcția obiectivelor și impulsul te va duce în direcția care trebuie.
De Crăciun, cum am mai spus, energia ia o altă direcție, iar Mercur din Capricorn face un trigon cu Uranus din Casa a 4-a a familiei. Te vei distra cu familia.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător Relațional

În această săptămână s-ar putea să îți fie greu să îți dedici timpul exclusiv partenerului tău. Munca îți poate ocupa tot timpul și te poate ține ocupat pe tot parcursul săptămânii. Este posibil ca cei care sunteți singuri și vă doriți dragoste să nu o găsească zilele acestea. Căutarea partenerului perfect probabil va continua până în primăvară, deoarece ți se pare greu să faci o legătură cu oricine în această săptămână. Nu îți pierde speranța ci întâlnește oameni noi, deoarece vei întâlni în curând pe cineva special.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător Profesional

Reușești să obții câteva proiecte importante pentru instituția ta. Ședințele vor progresa fără probleme, iar abilitățile de negociator vor fi impresionante. Aceasta este săptămâna în care trebuie să îți planifici munca și ai să obți rezultate bune. Posibil să ți se atribuie sarcini suplimentare la locul de muncă. În această săptămână, atenția ar putea să-ți fie abătută la locul de muncă.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător Financiar

S-ar putea să fii tentați să cheltui ceva bani încă din primele zile ale săptămânii. Săptămâna viitoare este, de asemenea, un moment bun pentru care lucrați în vânzări și în marketing. Cu siguranță vei vedea o creștere a veniturilor în această săptămână. Banii care ți se datorează vor fi returnați în mod neașteptat.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător Sănătate

Nu sta în picioare lucrând până în miez de noapte, deoarece îți poate afecta sănătatea. Dedică săptămâna aceasta pentru a-ți recăpăta energia pierdută, răsfață-te cu activități relaxante, precum plimbările sau petrecerea timpului împreună cu familia. Evită alimentele grase și cele de fast food dar și băuturile tari, cu orice preț. Ai putea să răcești dacă nu ești atent, pentru că vremea pare caldă.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top