Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai - 6 iunie VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie VĂRSĂTOR. Te gândești la toleranță, ca să înțelegi în ce măsură te poate elibera. Dacă îi lași pe alții să facă și să gândească ce le place, vei descoperi că îți dau același drept. Atunci când nu permiți normelor culturale să-ți răstoarne convingerile, te poți elibera.

Venus face un trigon cu Saturn, miercuri. O poveste de dragoste te-ar putea ajuta să crești și să te dezvolți ca persoană. Acesta ar putea fi începutul unui nou capitol pentru tine. Încearcă să creezi limite sănătoase în relația voastră.

Soarele în Gemeni este un moment minunat pentru a avea o primăvară frumoasă, pentru a găsi modalități creative de a te exprima sau pentru a descoperi noi modalități de a te distra. S-ar putea chiar să începi o schimbare până la sfârșitul sezonului.

Cu toate acestea, în timp ce descoperi pasiunile tale creative, nu te aștepta să te și îmbogățească. Mercur face un pătrat cu Neptun din Pești, arătându-ți că, deși poți iubi ceea ce faci ca hobby, nu ar trebui să renunți la munca de zi de zi.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie VĂRSĂTOR – Relațional

Aspectul actual aduce un pic de viață într-o relație care a amenințat că se va încheia. Există sentimente între voi, dar dintr-un motiv sau altul se pare că nici unul și nici celălalt nu sunteți în stare să vorbiți despre ele. Un simplu argument poate să dezlănțuie torentul, și atunci când se întâmplă – vei realiza cât de mult vă pasă unul de celălalt.

Lucrurile arată destul de bine între tine și cineva care îți place cu adevărat în timpul trigonului Soare – Pluto, la începutul săptămânii. Ai putea să te bazezi pe destin care va juca un rol principal într-un viitor capitol din povestea ta de iubire.

Soarele este în Gemenii îmbunătățind comunicarea și facilitând spargerea gheții cu cineva dorit. Mizează pe tehnologie dacă ești prea timid să o abordezi personal!

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie VĂRSĂTOR – Profesional

Fă-ți timp pentru a-ți organiza munca din ultimele zile. Înainte de a pune totul deoparte pentru seara, asigură-te că ai tot ceea ce ai nevoie pentru ca mâine să fie în ordine. Un pic de timp petrecut acum organizându-te îți va economisi mult timp mai târziu. Există un val de putere interioară care te ajută. Folosește această energie pentru a veni cu un nou plan de atac în ceea ce privește cariera și oamenii cu care lucrezi.

Cineva pe care credeai că te poți baza, te anunță în ultima clipă că nu o mai poate face și poate fi deosebit de dificil să te descurci singură. Deschide-te către noi posibilități. Nu lăsa fricile sau provocările altora să îți influențeze atitudinea.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie VĂRSĂTOR – Financiar

Informațiile financiare care vă apar săptămâna aceasta sunt în general pozitive. Este o zi pentru a-ți gândi strategia financiară generală și a dezvolta un buget pe termen lung. Astrele sugereză faptul că legăturile cu oameni și organizațiile internaționale îți pot aduce un mare beneficiu dacă sunt urmărite acum. Nu îți fie frică să te îndrepți spre obiectivele tale financiare; acțiunile întreprinse acum pot aduce succes în viitor.

Deocamdată, poziția ta financiară este stabilă și te ajută să faci investiții care vor aduce randamente mai mari. Unele riscuri pe care ți le asumi săptămâna aceasta vor aduce câștiguri neașteptate. Dacă intenționezi să cumperi o casă, săptămâna este un moment bun pentru a verifica opțiunile care le ai.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie VĂRSĂTOR – Sănătate

Comunici cu cei pe care îi iubești într-un mod eficient. Uneori ești prea blând sau te temi de modul în care îl face să se simtă critica, pe celălalt. Săptămâna aceasta astrele pot induce cuvinte care să nu fie prea dure. La fel, este timpul să îți examinezi critic propriul comportament, în termeni de sănătate și bunăstare și să nu îți cruți sentimentele! Vei fi recunoscător mai târziu pentru disciplina pe care o folosești.

Aspectul săptămânii, metaforic vorbind, ar putea fi văzut ca o mamă inventivă și creativă care își mulțumește și își fascinează în același fel, copiii. Este un moment perfect pentru a ține cont de corpul tău și a observa cum îl hrănești. A avea un corp este ca și cum ai avea un copil, într-un fel: trebuie să-l observăm și să-l hrănim în fiecare zi. Cel mai bun mod de a începe să-ți observi corpul este să-l asculți fără prejudecăți. Dacă faci acest lucru, el va începe să îți spună ce vrea.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top