Connect with us
Iată ce înseamnă când o visezi pe Maica Domnului și ce încearcă să îți dezvăluie subconștientul tău prin acest vis.

Spiritualitate

Ce înseamnă când o visezi pe Maica Domnului

Visele cu Fecioara Maria au o semnificație diferită, bazată pe propriile tradiții și credințe religioase. În continuare, vom vedea ce înseamnă atunci când o visezi pe Maica Domnului.

Fecioara Maria este o figură centrală a credinței creștine și mama lui Iisus Hristos. În simbolistica viselor, Ea reprezintă, de obicei, un simbol al capacității de a continua lupta pentru ambiții, dorințe și idealuri.

Foarte mulți oameni sunt de părere că visele cu Maica Precista sunt profetice, anunțând evenimente de maximă importanță. Unii dintre ei susțin că au primit mesaje importante din partea ei și că viața li s-a schimbat după ce au avut acest vis.

În general, dacă o vezi pe Fecioara Maria în vis înseamnă că ai parte de dragoste, compasiune, armonie spirituală și ești ocrotit de divinitate. Chipul Maicii Domnului din icoane sau tablouri sugerează că vei avea parte de un eveniment foarte fericit în viața ta.

De asemenea, când Feciora Maria îți transmite un mesaj în vis, este bine să asculți acest mesaj, pentru că vine din subconștientul tău. Dacă Maica Sfântă te-a rugat să faci ceva, nu uita de cererea ei și încearcă să fii o persoană mai bună.

Citește și: Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții – Semnificația viselor

Citește și: Ce înseamnă când visezi bani – Semnificația viselor

2 Comments

2 Comments

  1. Ceuta Ioan

    2020-07-21T20:45:05+03:00 at 20:45

    Haolio. Nimeni nu a vazut pe muica aia. Ceea ce este desenat in icoanele oribile este o t******a sluta. Cine viseaza o asemenea aratare e semn de belea.
    Asa cum l-au inventat pe Boca Arseniu asa o inventeaza pe zgribturoaica aia cu chip de sovietica baba cloanta.

    • Ion Nebunu

      2020-07-23T12:34:05+03:00 at 12:34

      mata stie pe unde umbli mah jerpelitule?Daca scriai asa ceva musulmanilot aveai gatu pe topor a doua zi..Cum iti permiti tu sa-mi injuri sfintii mai jegaritule..Eu personal ti-am aflat ip-ul si te gaseste baiatu ai te linsez..Promit ca ma tin de cuvant…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top