Connect with us
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit care sunt semnele de dezechilibre energetice și cum poți scăpa de ele.

Spiritualitate

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun cum să scapi de dezechilibre energetice

Niciun om nu este ferit de dezechilibre energetice. Acestea reprezintă o formă de stres și înseamnă că nu există un echilibru între energiile pozitive și cele negative.

„Descărcarea energetică este o formă de stres care pornește de la noi. Facem din țânțar armăsar, iar detaliile nesemnificative par mai mari. Oamenii se retrag pentru a-și crea un confort energetic. Ca să schimbi energiile între ele, trebuie să faci ceva „, a afirmat Lidia Fecioru, la Adevăruri Ascunse.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și câteva metode prin care poți să scapi de stresul care îți provoacă dezechilibre energetice.

„Îți accepți intuiția. Îți asculți sufletul. El îți spune când greșești și unde greșești. Te duci în baie îți iei o cană mare cu apă rece și ți-o torni în cap. Ai senzația că a venit o forță cosmică și te-a calmat.Duș rece nu este o vorbă în vânt, este un șoc care te poate scăpa de acea stare (…) Sunt situații în care te-ai descărcat pe o anumită persoană. Vii acasă și bați o pernă, până când simți că te descarci. Sau du-te la sală și elimină-ți energiile. Ia o pungă și țipă în ea”, a spus Mihai Voropchievici.

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie de ce nu se fac nunți în luna mai

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 8-14 mai 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top