Connect with us
La mulți ani de Sfânta Irina. Cele mai frumoase urări și mesaje pentru sărbătoriții zilei

Spiritualitate

La mulți ani de Sfânta Irina. Cele mai frumoase urări și mesaje pentru sărbătoriții zilei

Mesaje și urări de la mulți ani de Sfânta Irina. Pe 5 mai este cinstită Sfânta Irina și sunt sărbătoriți toți cei care poartă numele acestei Sfinte. Irina și Irinel își sărbătoresc onomastica miercuri, 5 mai 2021, în ziua în care creștinii ortodocși sărbătoresc Miercurea Albă din Săptămâna Luminată.

Cele mai frumoase urări de Sfânta Irina

Dacă ai în familie, în grupul de prieteni, sau între cunoscuți, persoane cu numele de Irina sau Irinel, ar fi frumos să le dai astăzi un mesaj de ziua lor. Fă-le o urare de bine pentru că astăzi își sărbătoresc onomastica.

Dacă ești în pană de idei, iată câteva variante de urări și mesaje de Sfânta Irina.

La mulți ani, dragă Irina! Să fii sănătoasă, voioasă și să ai parte de mult noroc în viață!

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

De Sfânta Irina tu, draga mea prietenă, îți sărbătorești onomastica. Cu această ocazie îți transmit toate gândurile bune! Te îmbrățișez și sper să ne revedem cu bine.

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

La mulți ani, Irina! Sunt recunoscător că exiști în viața mea și că mi-o faci mult mai frumoasă. Prezența ta înseamnă lumină și căldură pentru mine. Îți voi fi alături mereu!

Citește și: Calendar ortodox 5 mai 2021. Sfânta Irina

Fie ca Sfânta Irina să te protejeze și să-ți călăuzească pașii în viață și să te binecuvânteze. Îți urez un sincer La mulți ani, cu bucurie și voioșie!

Petrecere frumoasă, draga mea Irina! Astăzi este ziua ta, zi în care este sărbătorită Sfânta Irina. La mulți mulți ani, cu multe bucurie și fericire deplină!

Irina, îți doresc să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfânta Irina, al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească în viață!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top