Connect with us

Spiritualitate

Mesaje, SMS-uri și urări de Paștele Catolic pentru prieteni și familie

Credincioșii romano-catolici sărbătoresc Paștele în acest weekend. În noaptea de sâmbătă spre duminică este Învierea Domnului. În acest an, slujbele încep în aproape toate bisericile din țară, după ora 19.00.  Oamenii vor putea merge la biserică în intervalul orar 20.00 – 02.00, după cum a fost înțelegerea între autoritățile centrale și reprezentanții cultelor. Chiar și cu restricții, bucuria Învierii Domnului nu o poate lua nimeni pentru că aceasta vine din fiecare credincios. Iată câteva mesaje, sms-uri și urări de Paștele Catolic pe care le poți transmite celor dragi.

Mesaje și urări de Paștele Catolic

Chiar dacă suntem departe unii de alții, gândul ne este la sărbătoarea Învierii Domnului. Împărtășește cu cei dragi bucuria acestei minuni și transmite-le o urare de Sfintele Sărbători de Paște.

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!

Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire. Paștele ne aduce nemărginita binecuvântare a Domnului, Paștele ne copleșește cu o proaspătă iubire. Un Paște fericit și cele mai sincere urări de bine!

Calendar Ortodox 2021. Când pică Paștele Ortodox în următorii ani

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top