Connect with us
Anul școlar 2020-2021. Inspecțiile școlare se vor desfășura tot online

Educatie

Anul școlar 2020-2021. Inspecțiile școlare se vor desfășura tot online

Anul școlar 2020-2021. Inspecțiile școlare din acest an se vor desfășura tot online, la fel ca și cursurile. Inspectorii vor intra pe platformele digitale odată cu elevii și profesorii, iar accentul cade pe verificarea calității lecției online.

Inspecții școlare în anul 2020-2021

În anul școlar 2020-2021, inspecțiile școlare se vor desfășura online, la fel ca și cursurile, de altfel. Decizia a fost anunțată de către inspectorul școlar adjunct din Capitală, Liliana Toderiuc, imediat după ce municipiul București a depășit rata de infectare cu noul virus de 3 raportat la o mie de locuitori.

“Vor face inspecția online, și am discutat deja cu dumnealor să aibă în vedere mai ales calitatea lecției în online”, a anunțat inspectorul școlar general adjunct, Liliana Toderiuc.

Cu alte cuvinte, inspectorii de specialitate vor intra pe platformă odată cu elevii și cadrele didactice, și astfel se va desfășura inspecția online.

La acest moment, elevii din România învață de acasă. Școala s-a mutat în online, după ce cazurile de infectare cu noul virus s-au înmulțit foarte tare în toată țara.

Instituțiile de învățământ sunt închise, iar copiii participă la ore din fața tabletelor, a laptopurilor, ori a computerelor.

Conform ultimei actualizări a Grupului de Comunicare Strategică, până astăzi, 10 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 314.295 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.
În total 211.408 pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.304 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.682 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 8.186 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.
În intervalul 09.11.2020 (10:00) – 10.11.2020 (10:00) au fost raportate 177 de decese (92 bărbați și 85 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie

To Top