Connect with us
Este alertă în SUA după ce un politician a fost împușcat! Președintele a fost informat despre acest incident!

Externe

ATAC ARMAT! Un politician a fost împușcat!

Un membru republican al Camerei Reprezentanţilor, Steve Scalise, şi consilieri ai săi au fost împuşcaţi miercuri pe un teren de baseball în Virginia, transmit Fox News şi Reuters.

Poliţia din Alexandria, suburbia capitalei Washington unde s-au auzit focurile de armă, a precizat pe Twitter că investighează incidentul şi că suspectul care ar fi deschis focul ar fi fost arestat. Unele informații, neconfirmate oficial, spun că atacatorul ar fi fost ucis.

Potrivit unui alt membru al Camerei Reprezentanţilor prezent pe stadionul de baseball, Scalise ar fi fost împuşcat cu o armă semi-automată. Autorul atacului ar fi tras zeci de focuri de armă.

Fox News a relatat că starea lui Scalise ar fi stabilă.  Un senator de Utah, republicanul Mikel Lee, a spus de asemenea pentru Fox News că Scalise a fost împuşcat în şold.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a scris pe Twitter că preşedintele Donald Trump a fost informat despre incident. Poliția investighează pentru a stabili cum s-a întâmplat acest incident.

Citește și: Un important politician a murit la 66 de ani!

Citește și: Bombă în politica românească! Dragnea a cerut demisia lui Grindeanu. Ce a făcut premierul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top