Connect with us
Bill Cosby îşi va afla pedeapsa la sfârşitul lunii septembrie

Externe

Bill Cosby îşi va afla pedeapsa la sfârşitul lunii septembrie

Actorul american Bill Cosby va trebui să se prezinte la Tribunalul din Norristown din statul Pennsylvania pe 24 septembrie pentru a-şi afla pedeapsa, după ce a fost găsit vinovat la sfârşitul lunii aprilie într-un proces în care a fost judecat pentru agresiune sexuală, potrivit unor documente judiciare publicate marţi în Statele Unite, informează AFP.

La finalul unui proces care a durat trei săptămâni, starul american, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit vinovat pe 26 aprilie la trei capete de acuzare formulate împotriva lui, după ce a agresat-o sexual pe Andrea Constand, o fostă jucătoare de baschet.

În prezent în vârstă de 45 de ani. Bill Cosby riscă să primească o pedeapsă de până la 30 de ani de închisoare.

În aşteptarea pronunţării pedepsei, judecătorul Steven O’Neill a decis ca renumitul actor să rămână în arest la domiciliu, în reşedinţa sa din Cheltenham, o periferie de lux a oraşului Philadelphia, şi a cerut plasarea starului într-un regim de monitorizare electronică.

Magistratul a fixat două audieri pentru pronunţarea pedepsei, una pe 24 septembrie, iar cealaltă pe 25 septembrie. Reprezentanţii tribunalului american nu au precizat motivul pentru care audierea a fost fixată pe parcursul a două zile.

Citește și : 40 de femei il acuza de viol pe acest actor

Verdictul de vinovăţie care îl vizează pe Bill Cosby este primul de acest fel pronunţat în cazul unor personalităţi influente din industria de divertisment după izbucnirea scandalului Weinstein şi apariţia mişcărilor #MeToo şi Time’s Up.

Centrul Kennedy din Washington i-a retras premiile lui Bill Cosby

Centrul Kennedy din Washington i-a retras luni comicului Bill Cosby, declarat recent vinovat de agresiune sexuală, premiile Kennedy şi Mark Twain, două dintre cele mai prestigioase distincţii din domeniul cultural american, relatează EFE.

„Ca urmare a recentei sale condamnări penale, adunarea a considerat că faptele lui Cosby i-au eclipsat succesele profesionale care au fost recompensate cu aceste premii de Centrul Kennedy”, se arată în comunicatul publicat de acest organism cultural.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top