Connect with us
Crimă suspectă. Un milionar a fost găsit decapitat și dezmembrat în apartamentul său

Externe

Crimă suspectă. Un milionar a fost găsit decapitat și dezmembrat în apartamentul său

Un milionar în vârstă de 33 de ani a fost găsit în apartamentul său de lux, estimat la peste 2 milioane de euro. Sora acestuia a fost cea care a mers să vadă ce se întâmplă cu fratele său după ce au anunțat-o vecii, gâsind trupul acestuia tăiat în bucăți și decapitat. Ultimele clipe din viața tânărului au fost surprinse de camerele de luat vederi amplasate în bloc. Se pare că ucigașul l-a urmărit și a urcat alături de el în lift, însă nu a lăsat probe în urma crimei.

Crimă suspectă. Un milionar a fost găsit decapitat și dezmembrat în apartamentul său

Fahim Saleh, un om de afaceri de 33 de ani, a fost găsit mort în condiții suspecte, în apartamentul său din New York. Saleh avea atât capul, cât și membrele separate de trup. Alături de victimă, polițiștii au găsit un fierăstrău electric, care se afla încă în priză la venirea acestora și reprezenta obiectul crimei.

Sora lui Saleh a mers la casa acestuia, după ce vecinii au anunțat-o că de acolo se auzeau zgomote ciudate. Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, el a fost urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, purtând o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, care căra după el o servietă.

Suspectul l-ar fi împușcat pe Saleh prima dată, filmările arătând că acesta a căzut din picioare imediat ce a ieșit din liftul care avea ieșire chiar în apartament, după care i-a tăiat părți din corp. Autoritățile susțin că  Saleh ar fi fost ucis de un profesionist, care știa cum să acționeze, pentru că nu lăsase sânge în locuință. De altfel, niciun bun nu a fost sustras.

Totodată, polițiștii au adăugat că cel care l-a omorât pe tânărul milionar ar fi fost întrerupt, pentru că nu a reușit să ducă planul la final și să curețe toate urmele crimei. Până în acest moment nu se cunoaște motivul crimei îngrozitoare, însă a fost demarată o anchetă.

Originar din Arabia Saudită, Saleh, fiul unor imigranți din Bangladesh, este fondatorul Gokada, o firmă de ride-sharing cu motociclete din Nigeria. Înainte de asta, el a fondat o companie de livrări, Pathao, care funcționează în Nepal și Bangladesh. După înființarea acestor companii, Saleh s-a mutat în SUA, la New York. Potrivit polițiștilor, el cumpărase apartamentul în care locuia, care valora 2,25 de milioane de dolari.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top