Connect with us

Externe

Doliu în televiziune! Trei membri ai emisiunii „Deadliest Catch” au pierit într-un accident cumplit

Tragedie în televiziune. Căpitanul Stephen Biernacki, 50 de ani și James Lacey, de 48 de ani, din New Jersey și Joshua Porter, de 50 de ani, din Oregon, cunoscuți din emisiunea „Deadliest Catch”, de la Discovery, au murit în Pacific, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

Cei trei filmau în cadrul emisiunii „Deadliest Catch: Dungeon Cove!, o emisiune în care sunt prezentate capturi impresionante ale unor animale marine, precum crabi, ton.

Gărzile de coastă americane spun că nava trecea barajul periculos Yaquina Bay atunci când tragedia a avut loc.

Victimele acestui accident fac parte din echipa emisiunii în care sunt surprinși pescarii, iar un narator prezintă detalii despre capturile acestora. În timpul show-ului, camera se mută de la o barcă la alta. Deadliest Catch înregistrează zi de zi viața membrilor echipajelor, iar de multe ori sunt descrise situații stresante.

Apele în care s-a petrecut tragedia sunt descrise ca fiind „cimitirul violent al Pacificului”.

Cei trei membri ai emisiunii de la Discovery Channel au fost implicați marți noaptea în accidentul teribil. Potrivit unor rapoarte, doi dintre cei trei membri ai echipajului au fost recuperați în Mary B II, iar salvatorii i-au găsit inconștienți, ducându-i la spital, unde a fost pronunțat decesul. Cel de-al treilea membru a murit prins în barcă.

În luna mai a anului 2018, Black Painter, vedetă a aceluiași show, a fost găsit fără suflare în Oregon. Acesta avea numai 38 de ani și murise cu câteva zile înainte să fie descoperit fără viață.

Citește și: Doliu în televiziune. O prezentatoare TV a murit de cancer

1 Comment

1 Comment

  1. Eliza

    2019-01-10T12:42:35+02:00 at 12:42

    Luna mai a anului 2019?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top